Cele mai citite

Guardiola e DIABOLIC! Va RUPE Germania în două! Oferta care va INCENDIA toată ţara!

Bayern Munchen l-a pierdut pe Toni Kroos vara aceasta şi încă nu a făcut vreun transfer important, dacă exceptăm aducerea lui Robert Lewandowski, despre a cărui achiziţie se ştia, totuşi,...
Autor: Nicu Bădescu | 22.07.2014 | 20:06
Guardiola e DIABOLIC! Va RUPE Germania în două! Oferta care va INCENDIA toată ţara!

Bayern Munchen l-a pierdut pe Toni Kroos vara aceasta şi încă nu a făcut vreun transfer important, dacă exceptăm aducerea lui Robert Lewandowski, despre a cărui achiziţie se ştia, totuşi, încă din noiembrie 2013. Pep Guardiola nu stă însă degeaba şi, după atacantul polonez şi Mario Gotze, pe care l-a transferat în vara lui 2013, vrea să fure o altă “perlă” din curtea rivalei Borussia Dortmund.

Antrenorul lui Bayern vrea să profite de strategia Barcelonei, fostul său club, care deşi l-a curtat insistent pe Marco Reus l-a adus în cele din urmă pe Luis Suarez. Neamţul care a pierdut Mondialul din Brazilia din cauza unei accidentări a refuzat orice discuţie despre un transfer fiind sigur că va ajunge să joace alături de Messi şi Neymar, iar acum a rămas fără prea multe opţiuni. Tocmai de aceea, Bayern vrea să profite de această conjunctură şi să-l aducă pe Reus la Munchen. Oficialii bavarezi au transmis astăzi pe cale oficială omologilor de la Dormund că aşteaptă să afle suma pentru care sînt dispuşi să se despartă de Reus, fotbalist evaluat de transfermarkt.de la 50.000.000 de euro!

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!