Fotbal international

Guardiola, făcut praf de Julio Iglesias: “Niciodată nu l-am plăcut”

Celebrul cântăreţ Julio Iglesias a oferit un interviu despre sport pentru Cadena Cope şi l-a criticat în termeni duri pe Pep Guardiola, după ce acesta a spus că statul spaniol ar trebui să...
14.06.2017 | 10:53
Guardiola facut praf de Julio Iglesias Niciodata nu lam placut

Celebrul cântăreţ Julio Iglesias a oferit un interviu despre sport pentru Cadena Cope şi l-a criticat în termeni duri pe Pep Guardiola, după ce acesta a spus că statul spaniol ar trebui să accepte dorinţa catalanilor de a vota pentru a-şi alege independenţa.

“Niciodată nu mi-a plăcut de Pep Guardiola. Este un antrenor bun, dar spune foarte multe prostii. Nu este admisibil să spui aşa ceva despre statul spaniol. Ţara trece prin momente foarte complicate, este mai divizată ca niciodată. Îmi este ruşine când văd că imnul ţării este fluierat. Mă gândesc ce spun străinii despre noi”, a declarat Julio Iglesias, coproprietar al echipei Miami Heat, din NBA.

Iglesias a avut, în schimb, numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Ronaldo, în ciuda problemelor pe care portughezul le are cu legea, după ce a fost acuzat de o fraudă de 14,7 milioane de euro. Cântăreţul este cunoscut ca un mare fan al celor de la Real Madrid. “Mi-ar părea rău să fie adevărat că a fraudat statul. Dar dacă este adevărat, atunci trebuie să plătească. Ca fotbalist este extraordinar. Iar Zidane i-a găsit o poziţie foarte bună, de unde nu mai trebuie să alerge la fel de mult pentru a marca”, a declarat Julio Iglesias.

Cântăreţul spaniol a avut numai cuvinte de laudă şi la adresa lui Rafa Nadal: “Este cel mai bun sportiv din toate timpurile. Este important şi modul lui de a fi şi faptul că are şi o inimă mare”.