Un nou atac dur la adresa lui Guardiola: “Nu îi pasă de jucători!”

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
29/03/2018, 20:09
Un nou atac dur la adresa lui Guardiola: “Nu îi pasă de jucători!”

Pep Guardiola este un tehnician remarcabil, însă caracterul omului Pep Guardiola a dat naştere multor reacţii dure din partea unor personaje din lumea balonului rotund, care au avut de-a face cu antrenorul catalan.

Prima dată l-a desfiinţat starul suedez Zlatan Ibrahimovic, acesta jucând scurt timp la Barcelona sub comanda catalanului. Cu puţin timp în urmă agentul lui Ibrahimovic, influentul italian Mino Raiola, a lansat un nou atac violent, numindu-l pe omul care e la un pas de câştiga Premier League cu Manchester City “laş şi câine”.

Pep voia doar ca jucătorii să nu aibă dureri

Acum e rândul fostului medic de la Bayern Munchen, doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, să sară la gâtul lui Guardiola, mai ales că în urma unui conflict cu acesta a plecat de la club în 2015. “Neglija complet problemele medicale ale jucătorilor. Nu îl interesa deloc recuperarea jucătorilor, ci doar să nu aibă dureri când joacă. Nu conta ca un fotbalist să se recupereze, era complet împotriva filosofiei mele.

M-a subestimat şi a vrut să mă comande. Pe el se supraestima, credea că ştie totul mai bine decât oricine. Dar eu am fost prea mare pentru el. Nu a putut să îngroape ce reprezentam eu pentru Bayern şi s-a folosit de orice oportunitate să scape de mine”

Închide ×