ADVERTISEMENT
Fotbal international

Guardiola și-a ieșit din minți la meciul cu Atalanta! A țipat la John Stones și a lovit scaunul de lângă el

Autor: Andrei Șchiopu | 22.10.2019 | 23:23
Guardiola și-a ieșit din minți la meciul cu Atalanta! A țipat la John Stones și a lovit scaunul de lângă el
Pep Guardiola. Sursă foto: marca.com

Pep Guardiola a fost foarte nervos după ce Manchester City a primit gol de la Atalanta în duelul din grupele Champions League. Tehnicianul spaniol a lovit scaunul de pe banca de rezerve și a țipat la John Stones să se miște mai repede pentru că Rodri se accidentase și trebuia să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola, foarte nervos la meciul cu Atalanta

Pep Guardiola este cunoscut pentru atitudinea sa vulcanică din timpul meciurilor, iar în prima repriză a întâlnirii cu Atalanta, tehnicianul a arătat din nou cât de intens trăiește partidele. Pep s-a supărat după ce a primit gol de la italieni, dar motivul pentru care Guardiola s-a enervat cu adevărat, a fost atunci când John Stones nu a înțeles că trebuie să se schimbe pentru a-l înlocui pe Rodri, accidentat, moment în care antrenorul a lovit scaunul de pe banca de rezerve.

Chiar dacă au primit gol în minutul 28 de la Atalanta, Manchester City a revenit rapid printr-o „dublă” semnată de Sergio Aguero în doar 4 minute, care continuă să arate că el este, în continuare,  atacantul numărul unu din echipa „cetățenilor”.

ADVERTISEMENT

Raheem Sterling a majorat scorul în minutul 58, iar Manchester City își continuă drumul liniștită către primăvara europeană, fără să fie deranjată de celelalte contracandidate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!