Fotbal international

Guardiola i-a distrus recordul lui Mourinho în Anglia! Manchester City a fost de neoprit

13.05.2018 | 19:20
Guardiola i-a distrus recordul lui Mourinho în Anglia! Manchester City a fost de neoprit
Pep Guardiola i-a bătut recordul lui Jose Mourinho în prima ligă din Anglia

Pep Guardiola a reuşit să doboare recordul de puncte obţinute al lui Jose Mourinho în Anglia, la 13 ani de când antrenorul portughez reuşea să îngenuncheze fotbalul din Premier League. Manchester City a cucerit titlul, chiar în faţa rivalei de la Manchester United, iar formaţia antrenorului spaniol a reuşit un sezon fenomenal.

Cu 32 de victorii şi patru remize în cele 38 de etape din actualul sezon, Manchester City a totalizat 100 de puncte, cu cinci mai multe decât obţinea Jose Mourinho cu Chelsea în stagiunea 2004-05. În plus, “cetăţenii” au devenit echipa care a marcat cele mai multe goluri într-un sezon, cu cele 106 reuşite.

Mourinho şi-a văzut şi recordul de victorii bătut de Guardiola

Pep Guardiola i-a bătut şi recordul lui Jose Mourinho de cele mai multe victorii obţinute într-un sezon din Anglia. Manchester City a obţinut 32 de victorii, faţă de cele 29 pe care le-a reuşit Chelsea în sezonul 2004-05. Cu toate acestea, formaţia antrenorului spaniol nu a putut să încheie sezonul fără să piardă vreun meci, aşa cum a reuşit Arsenal în urmă cu 14 ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri