Guardiola, apărătorul lui Wenger: “Ştie de admiraţia pe care o am pentru el”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
03/03/2018, 08:40
Guardiola, apărătorul lui Wenger: “Ştie de admiraţia pe care o am pentru el”

Din nou Arsene Wenger se află sub mare presiune la Arsenal. Tunarii sunt departe de locurile de Champions League în Premier League, au fost zdrobiţi în finala Cupei Ligii de către Manchester City, singura lor speranţă fiind Europa League, dar şi acolo au avut mult ghinion, căzând în optimi cu AC Milan.

Fostul internaţional englez de la Liverpool, James Carragher, în prezent consultant sportiv şi comentator de televiziune, consideră că domnia tehnicianului francez pe banca tunarilor trebuie să se încheie după mai bine de 20 de ani de când îi conduce pe londonezi.

Guardiola nu uită meciurile jucate împotriva lui Wenger

”Nici fanii nu mai sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă cu Arsenal. La sfârşit abia dacă au existat câteva huiduieli. Ultimul sezon a fost unul de furie, dar de această dată trebuie să fie unul de demisie. Foarte puţini fani Arsenal îl mai doresc ca şi manager pe Wenger. Când jucam eu, el era o legendă. Scăpaţi de el. În acest moment trebuie să plece”.

În schimb, omul care făcut în acest sezon din Manchester City aproape o invincibila armada, Pep Guardiola, sare în apărarea omologului său: “El ştie de admiraţia pe care o am pentru el. Am jucat, ne-am bătut unul cu altul de nenumărate ori cu Barcelona, Bayern Munchen şi acum în Premier League. Ştiu în ce situaţie se află. Toţi antrenorii pot ajunge aici într-o anumită zi. El ştie cum să gestioneze toate acestea, pentru că are multă experienţă”

Închide ×