Guardiola îi ”suflă” un jucător lui Chelsea şi ia un campion european!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
19/07/2016, 15:12
Guardiola îi ”suflă” un jucător lui Chelsea şi ia un campion european!

Pep Guardiola are planuri mari la Manchester City. Tehnicianul catalan a pus ochii pe doi fotbalişti care au ieşit în evidenţă la Campionatul European din Franta.

Primul jucător pe lista lui Guardiola este Leonardo Bonucci. Antonio Conte ar primi o lovitură cruntă, întruc îl doreşte la Chelsea. Tehnicianul italian l-a avut sub comandă pe fundaş la Juventus şi naţională. 60.000.000 de euro ar trebui să plătească Manchester City pentru Bonucci.

Al doilea jucător aflat pe lista lui Manchester City este Rui Patricio, campion european cu Portugalia şi cel mai bun portar de la turneul final din Franţa. Lusitanul este ceva mai ieftin ca Bonucci – 7.000.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×