Fotbal international

Planuri mari pentru Guardiola: Pleacă Aguero şi vrea un star de la Bayern Munchen

24.04.2018 | 15:10
Planuri mari pentru Guardiola: Pleacă Aguero şi vrea un star de la Bayern Munchen
Polonezul Robert Lewandowski este starul pe care îl vrea Guardiola

Pep Guardiola are planuri mari cu Manchester City. Dacă Sergio Aguero va pleca la vară, va da asaltul pentru un fost elev al său de la Bayern Munchen, cu care s-a înţeles foarte bine. Este vorba de starul polonez Robert Lewandowski, care este şi ţinta lui Real Madrid.

Guardiola este gata să îi ofere lui Lewa un salariu de un milion de euro pe lună şi este convins că dacă va reuşi să îl aducă pe polonez acesta va deveni repede un jucător fundamental pentru City, care poate marca minim 25 de goluri pe sezon. Obiectivul lui Pep este acum ca Manchester City să se poată bate la câştigarea Champions League.

Guardiola se va despărţi de un fundaş pe care a dat o avere

Pentru aceasta are o listă de achiziţii, dar şi alta de plecări, pentru a putea face loc noilor veniţi. Mai mulţi jucători se vor despărţi de cetăţeni în vară, iar unul dintre numele vehiculate este al unui internaţional englez din sistemul defensiv, adus în vara lui 2016 de la Everton.

Este vorba de John Stones, pentru care City a plătit 55,6 milioane euro, însă care nu a reuşit să îl convingă pe tehnicianul catalan că merită un post de titular. Guardiola vrea să îi dea credit francezului cu origini basce Aymeric Laporte, venit de la Bilbao în această iarnă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri