Guardiola l-a convins! Un star de la City şi-a prelungit contractul cu echipa de pe Etihad

Tibi Demeter   
în Fotbal international
30/11/2017, 17:15
Guardiola l-a convins! Un star de la City şi-a prelungit contractul cu echipa de pe Etihad

David Silva şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon cu Manchester City şi va rămâne pe Etihad Stadium cel puţin până în 2020, după ce inţiala înţelegere expira în 2019. Internaţionalul spaniol care a sosit în Premier League în 2010 are un sezon excelent sub comanda lui Pep Guardiola, iar echipa “cetăţenilor” se află pe primul loc în campionatul englez după primele 14 etape.

Ibericul a reuşit în acest sezon să înscrie un gol şi să ofere alte opt pase decisive pentru Manchester City şi simte excelent sub comanda lui Guardiola: “Sunt incredibil de mândru de ceea ce am realizat în cele şapte sezoane şi jumătate aici şi acum cu Pep mă simt şi mai bine. Cred că suntem într-o poziţie excelentă să obţinem trofee în acest sezon”, a declarat Silva în momentul semnării noului contract.

Pep Guardiola l-a convins pe unul dintre cei mai medaliaţi jucători din Premier League să continue la City

David Silva este unul dintre jucătorii cu cele mai importante trofee din Premier League. Internaţionalul spaniol a câştigat Cupa Mondială cu Spania,  de două ori Campionatul European, două titluri în Premier League, Cupa Angliei şi de două ori Cupa Ligii Angliei.

Mijlocaşul şi-a început cariera la Valencia, fiind împrumutat la Eibar şi Celta Vigo şi a câştigat Cupa Mondială cu Spania la doar câteva zile înainte ca Manchester City să plătească pentru el 30 de milioane de euro. Silva a fost în cei şapte ani petrecuţi la City unul dintre cei mai buni jucători şi un titular incontestabil în echipa naţională a Spaniei.

Închide ×