Procesul lui Guardiola. A cheltuit jumătate de miliard şi ia goluri pe bandă rulantă

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/04/2018, 10:20
Procesul lui Guardiola. A cheltuit jumătate de miliard şi ia goluri pe bandă rulantă

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nu mai curge lapte şi miere la Manchester City, aşa cum a dat mult timp senzaţia echipa lui Pep Guardiola de-a lungul întregului sezon. E drept, cetăţenii pot pune deja la rece şampaniile pentru titlul de campioni ai Premier League, după ce au condus autoritar de la un cap la altul maratonul acestei ediţii.

Eliminarea cu două eşcuri în sferturile Champions League în dubla cu Liverpool, singura echipă care a rupt invincibilitatea lui City şi în competiţia internă, dar mai ales numărul mare de goluri încasat în ultimele partide, pun multe semne de întrebare asupra forţei echipei şi chiar asupra metodelor de lucru ale lui Guardiola.

Guardiola, primul pe lista vinovaţilor

În ultimele două sezoane City a cheltuit pentru transferuri mai bine de jumătate de miliard de euro, dar fundaşii aduşi pe sume astronomice, de peste 50 de milioane euro, cu excepţia lui Danilo, care a costat ceva mai mult de jumătate, s-au dovedit incapabili să asigure un sistem defensiv greu penetrabil.

Presa din Albion, precum şi o mare parte din fanii, pentru a nu mai vorbi de iritarea patronilor arabi, consideră că o Cupa Ligii şi acum titlul în campionat reprezintă mult prea puţin pentru un club care a făcut asemenea investiţii şi aruncă tot mai multe săgeţi împtriva lui Guardiola, care nu ar merita sub nici o formă mărirea salarială care să îl facă antrenorul cel mai bine plătit din lume.

Închide ×