Guardiola o lasă pe Barcelona fără cel mai dorit fotbalist! Oferta lui City este URIAŞĂ

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 17:34
Guardiola o lasă pe Barcelona fără cel mai dorit fotbalist! Oferta lui City este URIAŞĂ

Pep Guardiola caută încă întăriri pentru noul sezon, iar unul dintre jucătorii cei mai curtaţi de antrenorul spaniol este Hector Bellerin, 21 de ani, fotbalistul celor de la Arsenal. Conform The Sun, fostul junior al Barcelonei ar fi tentat de o mutare la Manchester City şi şi-ar dori să lucreze alături de Pep Guardiola.

FC Barcelona a încercat, de asemenea, să îl transfere pe Hector Bellerin în această vară, dar catalanii au fost descurajaţi de suma cerută de “tunari”, care ar fi de peste 50 de milioane de euro. City ar fi gata să achite această sumă! Arsenal l-a luat pe Bellerin de la Barcelona în 2011, cînd spaniolul avea doar 16 ani, pentru 500.000 de euro.

Hector Bellerin a avut un sezon excelent la Arsenal şi a reuşit să devină titular incontestabil pentru “tunari”. A jucat 44 de meciuri sezonul trecut şi a marcat un gol. Mai are contract pînă în vara lui 2019.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×