Fotbal international

Guardiola, reacție uluitoare la penalty-ul ratat de Aguero în Tottenham – Man. City 1-0. VIDEO

10.04.2019 | 08:40
Guardiola reactie uluitoare la penaltyul ratat de Aguero in Tottenham  Man City 10 VIDEO

Tottenham s-a impus în fața rivalei Manchester City, scor 1-0, în manșa tur din sferturile de finală ale Champions League, iar Guardiola a avut o reacție uluitoare în momentul în care Aguero a ratat un penalty primit în minutul 13.

Reacția uluitoare a lui Guardiola la penalty-ul ratat de Aguero în Tottenham – Man. City 1-0

Manchester City a început foarte bine meciul cu Tottenham din sferturile de finală ale Champions League, iar în minutul 13 a primit un penalty după ce Danny Rose a făcut un henț în propriul careu, act dovedit grație sistemului VAR.

Kun Aguero nu a profitat de șansa primită la începutul meciului cu Tottenham și a executat foarte slab lovitura de la 11 metri. Hugo Lloris a fost pe fază și a ghicit colțul în care a trimis internaționalul argentinian, spre surprinderea lui Pep Guardiola. VIDEO AICI

Pep Guardiola în timpul meciului Tottenham – Manchester City 1-0

Pep Guardiola n-a vrut să vadă execuția lui Aguero

Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, nu a putut să se uite la momentul în care Kun Aguero executa lovitura de la 11 metri. Acesta a stat cu ochii țintiți în gazon, iar Arteta, secundul său de la Man. City, a fost cel care i-a transmis că internaționalul argentinian nu a deschis scorul.

Meciul dintre Tottenham și Manchester City din manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0, după golul înscris de Son Heung-Min în minutul 78, din pasa lui Eriksen. Returul va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 22.00.