Guardiola, reacții vehemente după dezastrul cu Newcastle! „Uitați-vă ce program avem”. Marea problemă a lui City

Ionut Neamţu    Alexandru Năstase   
în Manchester City
30/01/2019, 09:55
Guardiola, reacții vehemente după dezastrul cu Newcastle! „Uitați-vă ce program avem”. Marea problemă a lui City GALERIE FOTO
Guardiola a pierdut 4 meciuri în acest sezon alături de City

A patra înfrângere a sezonului pentru Manchester City nu a picat deloc bine în vestiarul lui Guardiola. Antrenorul a oferit o primă reacție după ce echipa lui a făcut un nou meci dezastruos și s-ar putea îndepărta la 7 puncte de liderul Liverpool. Cormoranii joacă împotriva unei foste campioane, Leicester și dacă se impun fac 63 de puncte devenind favoriți principali la titlu în Premier League.

„Vom avea o săptămână viitoare foarte grea cu Arsenal, Everton și Chelsea. Dacă vrem să creștem trebuie să acceptăm provocarea. Mai unt încă o grămadă de puncte în joc”, a declarat Guardiola după ce City s-a înclinat pe terenul celor de la Newcastle, scor 2-1.

Guardiola, primele reacții după meciul dezastruos cu Newcastle! Guardiola
Guardiola ar putea rata titlul în Premier League în acest sezon

Guardiola, primele reacții după meciul dezastruos cu Newcastle!

Partida de pe St James Park a început perfect pentru echipa lui Guardiola. Sergio Aguero a marcat al 17-lea gol al sezonului după numai 24 de secunde de la primul fluier al arbitrului. Aici s-au oprit însă reușitele primei reprize pentru „cetățeni”. Mai mult de atât, Salomon Rondon a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 66, după care Matt Ritchie a stabilit scorul final.

„Am pierdut mereu mingea, nu am fost suficient de agresivi, de aceea nu am putut să câștigăm. Jucătorii mei mi-au oferit prestigiul de care mă bucur în anglia. Voi încerca să fiu lângă ei și să-i ajut. Știu cum se simt acum, sunt lângă ei, apropiat de ei. Este un grup incredibil de jucători. Unoeri lucrurile își ies așa cum vrei, alteori, nu. Am câștigat 8 partide la rând și am marcat 30 de goluri fără să primim vreunul. Acum jocul nostru a fost încet. La primul gol al lor au tras pentru prima oară pe poartă, laal doilea a fost penalty. Dar felicitări celor de la Newcastle. Nu a fost cea mai bună seară a noastră”, a mai adăugat Pep Guardiola.

  • 56 de puncte a acumulat Manchester City după 24 de jocuri în acest sezon

 

 

 

 

 

Închide ×