Dezvăluire incredibilă! Pep s-a temut că va fi dat afară de la City: “Ok, nu eşti suficient de bun!”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
31/03/2018, 16:15
Dezvăluire incredibilă! Pep s-a temut că va fi dat afară de la City: “Ok, nu eşti suficient de bun!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Manchester City este la un pas să câştige titlul în Premier League, într-un sezon în care Pep Guardiola a revitalizat echipa. Înaintea meciului cu Everton, antrenorul spaniol a dezvăluit că s-a gândit că va fi demis în cursul sezonului trecut.

M-am gândit: Dacă nu merge, voi pleca acasă, un altul va veni şi poate cineva va reuşi în misiunea sa. În acel moment erau îngrijorări în privinţa rezultatelor şi ce putem face să le îmbunătăţim. Atunci m-am gândit că s-ar putea întâmpla, pentru că nu mergea. Dar în acelaşi timp, m-am gândit că dacă lucrurile nu merg bine în sezonul următor va fi la fel, Txiki Begiristain sau Ferran Soriano vor decide: “Ok, Pep, nu eşti suficient de bun şi să facă o schimbare””, a declarat Pep Guardiola.

Guardiola ar putea câştiga campionatul în faţa lui Manchester United

Pep Guardiola are contract cu Manchester City până în vara anului 2021. Dacă “cetăţenii” vor câştiga meciul cu Everton, echipa antrenată de tehnicianul spaniol va avea 16 puncte înainte de duelul cu Manchester United. În cazul unei victorii în derby, City va câştiga campionatul în Anglia.

Închide ×