Guardiola sare în apărarea lui Wenger înainte de meciul direct din Ligă

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
19/02/2014, 12:58
Guardiola sare în apărarea lui Wenger înainte de meciul direct din Ligă

Antrenorul lui Bayern Munchen, Pep Guardiola a comentat la conferinţa de presă declaraţiile lui Mourinho despre Arsene Wenger, care spunea despre antrenorul tunarilor că este un “specialist în eşecuri”.

Antrenorul bavarezilor a declarat că în niciun caz nu poate fi Arsene Wenger considerat ca un “etern pierzător” chiar dacă echipa sa nu a cîştigat nici un trofeu în ultimii 9 ani:

“A cîştiga trofee nu este totul. Cîteodată cîştigi, cîteodată pierzi. Arsenal concurează cu echipe importante, Chelsea, Manchester United sau Manchester City. Dar rămîne o echipă bună. Am un mare respect pentru Arsene Wenger pentru că tot timpul preferă fotbalul frumos, cu jucători buni, cu un stil de joc frumos” a declarat Pep în conferinţa de presă.

Guardiola recunoaşte că Bayern este favorita acestui meci şi că pentru a-şi uşura misiunea ar fi ideal ca Bayern să aibă posesia:

 “Dacă îi vom lăsa pe ei să aibă mingea, vom avea de suferit. Deci, trebuie să monopolizăm balonul în acest meci”, a încheiat tehnicianul lui Bayern.

 

 

Închide ×