Guardiola schimbă strategia de transferuri la Manchester City! “Poate nu mă credeţi”

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Premier League
16/05/2018, 13:07
Guardiola schimbă strategia de transferuri la Manchester City! “Poate nu mă credeţi”
Pep Guardiola a anunţat ce transferuri va face la Manchester City

Pep Guardiola a început să se gândească la perioada de transferuri din această vară, care va începe pe 17 mai, iar Manchester City părea să fie unul dintre jucătorii cu greutate pe piaţă. Antrenorul spaniol nu mai este dispus să cheltuiască mulţi bani pentru achiziţii şi a anunţat câţi jucători ar putea ajunge pe “Etihad”.

“Yaya Toure pleacă, deci va trebui să-i găsim un înlocuitor şi poate încă un jucător. Vom aduce unul sau doi jucători, nu mai mult. Poate lumea nu mă crede. Când oamenii spun că am luat titlul pentru că am făcut investiţii uriaşe, au dreptate. Am cheltuit foarte mulţi bani. În viitor, vrem să invesim mai puţin, pentru că, decât să investim în două sau trei perioade de transferuri, am făcut-o în una singură”, a declarat Pep Guardiola.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Pep Guardiola nu mai dă un miliard pe transferuri la Manchester City

Pep Guardiola afirma recent că ar fi dispus să plătească şi un miliard pentru transferurile pe care vrea să le facă la Manchester City. După un timp de gândire, antrenorul spaniol pare că nu vrea să mai arunce cu bani pentru a aduce jucători. “Nu avem câte 350 de milioane de euro să cheltuim în fiecare sezon. Nu ştiu unde vom aduce întăriri, cred că în atac. Va trebui să mă gândescu foarte bine şi să mă consult cu Txiki Begiristain, directorul sportiv al echipei. Vom evolua în patru competiţii şi avem nevoie de feţe noi”, a susţinut Pep Guardiola.

Închide ×