Fotbal international

Guardiola și-a făcut lista de transferuri. Cine este starul care ar putea ajunge la City

23.11.2020 | 16:03
Guardiola sia facut lista de transferuri Cine este starul care ar putea ajunge la City
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola va rămâne la Manchester City până în 2023. Antrenorul a întocmit deja lista cu jucătorii  care vrea să fie aduși la City pentru a cuceri titlul în Anglia, dar și Liga Campionilor. Harry Kane este vedeta care ar putea semna cu City.

Kane (27 de ani) ar putea fi adus de Pep Guardiola la Manchester City. Vârful englez se află sub contract cu Tottenham până în 2024. Kane este dorit și de Mauricio Pochettino care ar putea ajunge la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Guardiola și-a prelungit recent înțelegerea cu echipa engleză până în 2023 și a făcut deja o listă cu jucătorii pe care îi vrea pentru a se lupta la titlu în Anglia, dar și pentru a cuceri Liga Campionilor.

Guardiola îl vrea pe Harry Kane

Britanicii de la Eurosport scriu că Harry Kane ar putea fi jucătorul cu care tehnicianul își dorește să dea lovitura. Atacantul lui Jose Mourinho a reușit o pasă de gol chiar în partida dintre Tottenham și Manchester City, în care londonezii s-au impus cu 2-0. Son a marcat pentru 1-0 în minutul cinci al jocului, iar Lo Celso a reușit golul doi în minutul 65, din pasa jucătorului englez.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă totul părea să conducă spre o mutare pe Etihad, ultimele noutăți dinspre Manchester nu sunt bune pentru Leo Messi. Conform ziaristei, Semra Hunter, expertă în fotbalul din Spania, City nu mai își dorește să-l ia pe argentinian.

”Am aflat că Manchester City nu va mai licita pentru Leo Messi. Începând de astăzi, ușa este închisă”, a spus ziarista, citată de Sky Sports.

ADVERTISEMENT

120 de milioane de euro valorează jucătorul lui Tottenham

Harry Kane a jucat în nouă meciuri pentru Tottenham în acest sezon de Premier League și a înscris de 7 ori. Jucătorul are și 5 meciuri în Europa League unde a marcat de șase ori. Kane a pierdut 100.000 de lire după ce a fost jefuit.

Fotbalistul lui Tottenham este cotat la 120 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. Kane a început fotbalul la Tottenham. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Leyton Orient, Millwall, Norwich și Leicester echipe la care a fost împrumutat de Tottenham.

ADVERTISEMENT

Manchester City se află pe locul 13 în campionatul Angliei, cu 12 puncte acumulate după primele opt etape. Tottenham este lider în Premier League. Echipa lui Guardiola stă mult mai bine în Liga Campionilor unde se află pe primul loc al grupei C, cu nouă puncte acumulate după trei victorii din trei posibile.

ADVERTISEMENT