Fotbal international

Guardiola și jucătorii de la Manchester City i-au lăsat pe toți cu gura căscată! Cum arată hainele de prezentare de 2.000 de euro

26.11.2018 | 20:14
Jucătorii lui Manchester City poartă haine de 2.000 de euro
ADVERTISEMENT

Delegația celor de la Manchester City a decolat spre Lyon pentru meciul din Champions League cu Olympique. Pep Guardiola și jucătorii pe care îi antrenează i-au lăsat pe toți cu gura căscată în aeroport, după ce s-au afișat cu haine de 2.000 de euro oferite de sponsorul Dsquared2. Fanii care vor să cumpere hainele pe care le poartă și jucătorii trebuie se se mulțumească doar cu ceva asemănător, întreaga ținută nefiind pusă la vânzare în magazinul online.

Jucătorii lui Manchester City, printre care Raheem Sterling și Sergio Aguero, au purtat malete de culoare neagră, pantaloni de aceeași culoare și jachete cu glugă accesorizate cu șireturi. Mânecile jachetelor sunt inscripționate cu Manchester City, în culorile clubului din Premier League. Ținuta jucătorilor a fost oferită de Dsquared2, ca parte a contractului semnat de oficialii englezi în anul 2016 cu celebra casă de modă. Numele acesteia este și el inscripționat pe hainele purtate de Guardiola și elevii săi.

ADVERTISEMENT
Sergio Aguero a purtat tot setul de haine de 2.000 de euro
Sergio Aguero a purtat tot setul de haine de 2.000 de euro

Jucătorii lui Manchester City poartă haine de 2.000 de euro

Fanii pot profita de parteneriatul dintre Manchester City și casa de modă, pentru ei fiind puse la dispoziție materiale promoționale. Oricum, aceștia trebuie să se gândească de două ori înainte de a cumpăra un set complet de haine, care poate ajunge până la 2.000 de euro. Ținuta completă pe care o poartă delegația lui Manchester City nu poate fi găsită în magazinul online, însă produsele similare se ridică la aceleași prețuri.

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Manchester City este lider în Grupa F din Champions League, cu 9 meciuri după 4 etape disputate, fiind urmată de Olympique Lyon, cu 6 puncte. O victorie în Franța ar însemna calificarea în primăvara Champions League de pe prima poziție. În meciul tur, gruparea franceză s-a impus cu scorul de 2-1. Echipa antrenată de Pep Guardiola este lider și în Premier League, cu 35 de puncte din 13 meciuri. City este urmată în clasament de Liverpool, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT
Nicolas Otamendi
Nicolas Otamendi