Guardiola şi Liverpool, sub lupa celor de la UEFA! Ce suspendări ar putea să primească

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/04/2018, 18:04
Guardiola şi Liverpool, sub lupa celor de la UEFA! Ce suspendări ar putea să primească

Pep Guardiola a fost trimis în tribune la pauza meciului dintre Liverpool şi Manchester City şi este în acest moment sub investigaţia celor de la UEFA pentru reacţiile dure pe care le-a avut la adresa centralului Matheu Lahoz, cel care l-a eliminat.

Tehnicianul spaniol a protestat vehement pe tuneul spre vestiare la decizia arbitrului central de a anula golul înscris de Leroy Sane în finalul primei reprize. Guardiola ar putea conduce următorul meci din Liga Campionilor, din sezonul viitor, doar din tribune.

Liverpool ar putea să fie şi ea sancţionată

Fanii lui Jurgen Klop au aprins torţe în timpul partidei cu Manchester City, iar trupa de pe Anfield Road ar putea să fie şi ea sancţionată de către UEFA.  Comisia de disciplină urmează să investigheze cele două cazuri şi va oferi un verdict.

Ştirea MOMENTULUI

Vasi Geambazi nu mai e şef la FCSB! Becali: “El nu decide nimic”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×