Premier League

Guardiola, suspendat de UEFA! Pentru ce a fost pedepsit antrenorul lui City

05.06.2018 | 12:40
Guardiola suspendat de UEFA Pentru ce a fost pedepsit antrenorul lui City
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a fost suspendat de UEFA! Antrenorul lui Manchester City a fost pedepsit de forul european în urma manifestării pe care a avut-o la meciul retur din sferturile de finală ale Champions League cu FC Liverpool, disputat pe teren propriu. Guardiola nu va avea voie să stea pe banca echipei sale două partide din viitoarea ediţie a Champions League.

Guardiola şi-a ieşit din minţi în momentul în care în ultimele secunde ale primei reprize, la scorul de 1-0 pentru echipa sa, arbitrul partidei, un compatriot al său, Matieu Lahoz, a anulat complet eronat un al doilea gol înscris de City prin Leroy Sane. Ar fi fost 2-0 la pauză şi în repriza secundă City ar mai fi trebuit să recupereze un singur gol după ce pierduse în tur cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Guardiola, suspendat de UEFA! Ce atenţionare a mai primit

Adevărul este că Guardiola era oricum supermontat împotriva arbitrului spaniol, care îl dezavantajase clar cu un an înainte, la meciul AS Monaco – Manchester City 5-3, dictând aiurea penalty pentru monegasci, dar neacordând unul limpede pentru englezi. Şi, temerea sa că Lahoz va face din nou greşeli s-a adeverit.

Guardiola, suspendat de UEFA. L-a atacat pe arbitrul Matieu Lahoz la returul City- Liverpool. A primit două etape
Guardiola, suspendat de UEFA. L-a atacat pe arbitrul Matieu Lahoz la returul City- Liverpool

Pe lângă suspendarea pe două etape, Guardiola a fost informat că se află în perioada de probă de supraveghere pentru întregul sezon. Liverpool a primit doar o amendă dă de 20.000 de euro pentru actul de huliganism comis de fani înaintea meciului tur cu City, când au avariat autocarul oaspeţilor, cu jucătorii stând speriaţi înăuntru.

ADVERTISEMENT
Tags: