Guardiola vrea un titular de la Real Madrid! “Galacticii” i-au răspuns

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
22/07/2016, 17:08
Guardiola vrea un titular de la Real Madrid! “Galacticii” i-au răspuns

Pep Guardiola pregăteşte un super transfer la Manchester City. Tehnicianul spaniol a pus ochii pe Toni Kroos, unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul lui Zinedine Zidane.

Manchester City a făcut o ofertă de 60 de milioane de euro pentru Toni Kroos, dar Real Madrid a refuzat propunerea. Zidane le-a transmis englezilor că internaţionalul german este netransferabil.

Guardiola nu pare dispus să renunţe, iar presa din Anglia anunţă că tehnicianul catalan va urca oferta. Toni Kroos a fost sub comanda lui Guardiola timp de un an la Bayern Munchen, dar germanul a decis să plece la Real Madrid, în iulie 2014, pentru 30 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×