Life

Cum arată primul model cu sindromul Down de la Gucci. Este imaginea brandului – Foto

09.07.2020 | 16:40
Cum arata primul model cu sindromul Down de la Gucci Este imaginea brandului  Foto
Revista Vogue
ADVERTISEMENT

Ellie Goldstein este prima persoană cu sindromul Down care devine model pentru renumita Gucci.

Anul acesta, industria modei revoluționează, iar casa de modă florentină are toate șansele să fie una dintre cele mai apreciate, mai ales după ce a ales ca imaginea brand-ului să fie o tânără de 18 ani cu sindromul Down.

Ellie este din Essex, Anglia, Marea Britanie și este pasionată de modă încă de când era copil.

Gucci a strâns un milion de like-uri la postarea cu Ellie

Gucci a ales-o pe tânăra cu sindromul Down ca imagine pentru lansarea noului rimel Obscur, care în mod cert se bucură de mediatizare, după această mișcare neașteptată de marketing.

ADVERTISEMENT

Casa de modă Gucci a postat pe Instagram imagini cu Ellie Goldstein. Fotografiile cu tânăra au strâns aproape un milion de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

In occasion of the #PhotoVogueFestival held in November 2019, @guccibeauty and @vogueitalia launched an Instagram scouting project. As a result, photographer @davidpdhyde captures Ellie @elliejg16_zebedeemodel and Kadri Vahersalu @kadri_vahersalu for a special editorial featuring the buildable Gucci Mascara L’Obscur. The portfolio is inspired by Creative Director @alessandro_michele’s words: “I designed L’Obscur mascara for an authentic person who uses makeup to tell their story of freedom, in their way.” #AlessandroMichele #GucciBeauty

A post shared by Gucci Official (@gucci) on

Astfel, Ellie se va bucura și ea de celebritate și atenția tuturor, căci va apărea pe coperta revistei Vogue Italia, unde va acorda și un interviu, dar va avea și un pictorial de senzație.

ADVERTISEMENT

Cel care se va ocupa de imaginea tinerei cu sindromul Down este fotograful David Pd Hyde, ale cărui imagini vor apărea în prestigioasa revistă de modă.

” Un mesaj inteligent și puternic: dizabilitatea nu este și nu va fi niciodată o limită. Chapeau! ”, a comentat pe Facebook Dario Nardella, primarul din Florența.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

The Instagram scouting partnership between #GucciBeauty and @vogueitalia is celebrated in a special editorial shot by @davidpdhyde—the first photographer selected through the scouting—featuring model Ellie @elliejg16_zebedeemodel wearing Gucci Mascara L’Obscur. #AlessandroMichele @gucci @alessandro_michele

A post shared by Gucci Beauty Official (@guccibeauty) on

” Iubesc meseria asta, Mulțumesc pentru această oportunitate incredibilă. Dar și pentru incredibila zi de shooting.”, a declarat Ellie, după ce a pozat pentru Vogue.