Guizhou Hengfeng, show în China după plecarea lui Dan Petrescu. Fosta echipă a “Bursucului” e neînvinsă

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
07/04/2019, 17:56
Guizhou Hengfeng, show în China după plecarea lui Dan Petrescu. Fosta echipă a “Bursucului” e neînvinsă GALERIE FOTO
Dan Petrescu în timp ce o antrena pe Guizhou Hengfeng. Fosta echipă a "Bursucului" face show în China

Guizhou Hengfeng face show în Liga a 2-a din China după plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică. “Bursucul” i-a pregătit pe asiatici două meciuri în 2019, iar echipa a rămas pe mâinile secunzilor actualului tehnician al CFR-ului.

Guizhou Hengfeng, show în China după plecarea lui Dan Petrescu

Cu Dan Petrescu pe banca tehnică a celor de la Guizhou Hengfeng în 2019, gruparea din Liga a 2-a chineză a remizat cu Liaoning Kaixin, scor 0-0, și a învins-o pe Changchun Yatai, scor 2-1. Asiaticii au avut noroc de când “Bursucul” a decis să semneze cu CFR Cluj.

Guizhou Hengfeng are 3 victorii și o remiză în cele patru meciuri jucate în 2019, iar fosta echipă a lui Dan Petrescu se află pe prima poziție în clasamentul Ligii a 2-a din China, cu 10 puncte, la un singur punct în fața celor de la Shijiazhuang Ever Bright.

Momentul în care Dan Petrescu a fost anunțat antrenor principal la Guizhou Hengfeng

Două victorii pentru Guizhou Hengfeng după plecarea lui Dan Petrescu

În cele două meciuri jucate după plecarea lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng a câștigat pe terenul celor de la Meizhiu Hakka, scor 0-1, iar cu Guangdong South Tigers a câștigat cu 2-1. Guizhou a rămas pe mâinile secunzilor lui Dan Petrescu, iar antrenor principal este Haitao Hao, un chinez în vârstă de 50 de ani care a fost secundul “Bursucului” în 2018.

  • “Cei din China m-au rugat să îmi las staff-ul acolo până își găsesc alți antrenori. Dar probabil că într-o lună maximum vor veni și ei aici” – Dan Petrescu
Închide ×