Gulen, duşmanul de moarte al lui Erdogan, primul interviu: Am denunţat tentativa de lovitură de stat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 12:15
Gulen, duşmanul de moarte al lui Erdogan, primul interviu: Am denunţat tentativa de lovitură de stat

Clericul musulman Fethullah Gulen, acuzat de autorităţile de la Ankara de orchestrarea tentativei de lovitură de stat din Turcia, s-a declarat încrezător că autorităţile americane nu vor aproba extrădarea sa în Turcia, într-un interviu acordat Corriere dela Sera, relatează agenţia de ştiri DPA.

Gulen, aflat în Pennsylvania, SUA, mai spune că dacă susţinători de-ai săi au fost implicaţi în puciul eşuat din Turcia, atunci acest lucru ar fi „o trădare a valorilor mele fundamentale”. “Este foarte clar că această cerere este motivată politic şi sunt încrezător că faptele vor arăta acest lucru. În mod repetat am denunţat tentativa de lovitură de stat şi am negat cu tărie orice implicare”, a declarat Gulen pentru cotidianul italian Corriere della Sera.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×