News

Guru Bogdan Giuseppe, trimis în judecată pentru violuri, încă racolează fete în Capitală. Cum a fost surprins

09.09.2020 | 09:17
Guru Bogdan Giuseppe trimis in judecata pentru violuri inca racoleaza fete in Capitala Cum a fost surprins
Guru Bogdan Giuseppe, trimis în judecată pentru violuri, încă racolează fete în Capitală. Cum a fost surprins. Sursa foto: Libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Guru Bogdan Giuseppe, un bărbat din România trimis în judecată pentru zeci de violuri și agresiuni sexuale, este acuzat că încă racolează fete în București.

În ciuda faptului că pe numele său sunt mai multe capete de acuzare, precum 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale și multe alte infracțiuni, acest individ este liber și pare că își continuă ”activitatea”.

ADVERTISEMENT

Recent, Bogdan Giuseppe a fost surprins de cei de la Libertatea în timp ce aborda fete în public, în mai mule locații din zona Capitalei.

Guru Bogdan Giuseppe, acuzat că racolează fete în Capitală. Cum a fost surprins

Pe numele lui Bogdan Giuseppe există mai multe acuzații în ultimii ani. Mai mult, Judecătoria din Sectorul 6 a emis un comunicat în care anunță că speța lui Bogdan Giuseppe încă este pe rol, iar el este în libertate, după o scurtă perioadă de arest preventiv. Acum, fiind liber, ”guru” ar fi luat-o de la capăt cu “angajarea” de fete pe care le consideră naive.

ADVERTISEMENT

Conform Libertatea, care citează informații din dosarul acestuia, Bogdan Giuseppe publica pe internet anunțuri false de angajare, iar când o femeie să arăta interesată, bărbatul o trimitea la un consult la psiholog.

În rol își intra tot el, care era în spatele așa-zisului consult psihologic. În unele cazuri le mințea pe victime că este și ginecolog, le cerea să se dezbrace, să se întindă pe o masă de masaj, de multe ori le droga, iar apoi le viola și le filma.

ADVERTISEMENT

“Au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii”, scrie în rechizitoriu.

La trei ani de la acuzații, Bogdan Giuseppe și-a reluat activitatea

În prezent, individul caută din nou femei pe care dorește să le inițieze în domeniul ezoteric, în acest sens postând o serie de anunțuri pe mai multe site-uri cunoscute din țară.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii care au realizat materialul cu acest guru au aplicat la anunțul fictiv și s-au întâlnit cu el. Giuseppe a fost contactat prin sms și întrebat în ce constă jobul.

La întâlnirea cu bărbatul aflat în vizorul justiției, o jurnalistă de la publicația amintită află de la acesta că ”meditațiile” vor dura patru zile pe săptămână. Exerciții implică o masă de masaj și o piramidă cu energii din Egipt, construită de el.

Interesant este faptul că ”gurul” a chemat-o pe presupusa clientă în același loc în care Bogdan Giuseppe le-a ademenit, în urmă cu trei ani, pe zecile de femei care au depus mărturie împotriva lui pentru agresiuni sexuale și viol.

Ce spun autoritățile de dosarul lui Bogdan Giuseppe

Deși Bogdan Giuseppe își actualizează periodic anunțul de colaborare pe care-l urmăresc mai multe conturi de femei și care adună mii de vizualizări, autoritățile nu se implică.

Din unele informații, acest bărbat s-ar afla sub control judiciar și, în funcție de fiecare caz în parte, controlul judiciar poate însemna limitarea deplasărilor, interdicția de a exercita profesia/meseria sau activitatea în baza căreia a fost condamnat.

În ceea ce-i privește, reprezentanții instanței Judecătoriei Sectorului 6 au respins cererea de consultare a dosarului de către reporteri, motivând că acesta este confidențial, judecat în ședință ne-publică.

ADVERTISEMENT