ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gustavo, la două goluri de Neymar! Topul care face cinste Craiovei

Jucătorul de la Universitatea Craiova, Gustavo Vagenin, se află la doar două goluri distanţă de marele Neymar Junior.
Autor: Mirela Apostol | 10.01.2018 | 22:01
Gustavo, la două goluri de Neymar! Topul care face cinste Craiovei

Publicaţia oGol a realizat un top al celor mai buni marcatori brazilieni, iar jucătorul Craiovei, Gustavo Vagenin, a marcat nouă goluri, cu două mai puţine decât starul celor de la PSG, Neymar (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO). 

ADVERTISEMENT

Jucătorul de la Universitatea Craiova este pe locul 8 în aceast clasament, cu nouă reuşite, care este condus de atacantul celor de la Benfica Lisabona, Jonas, ce are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate: 18 reuşite în 17 partide. Fernando Karanga de la ŢSKA e pe 2, în timp ce locul 3 este împărţit de Neymar şi Fabricio, de la Alki Oroklinis.

Cum se simte la Craiova

“Am decis să vin la Craiova. Îmi place foarte mult oraşul. E foarte frumoasă, sunt multe restaurante tari. În Craiova locuiesc singur. Fratele meu e la Sofia. E o distanţă foarte mică, şi a fost o coincidenţă. Eram la Sicilia. El era la Lisabona. Iar el a primit o ofertă de muncă in Bulgaria, şi eu am primit în Craiova. E foarte tare, pentru că suntem unul lângă altul. Am ajuns cu o săptămână înaintea meciului de debut”, spune Gustavo.

ADVERTISEMENT

1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Gustavo

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!