Fotbal intern

Gustavo le mulţumeşte fanilor Craiovei: “M-am simţit ca Il Fenomeno”

01.06.2018 | 16:00
Gustavo le multumeste fanilor Craiovei Mam simtit ca Il Fenomeno

Gustavo Vagenin, brazilianul din atacul Craiovei, s-a întors acasă pentru o scurtă vacanţă, după un sezon foarte bun, terminat cu locul 3 în Liga 1 şi câştigarea Cupei României.

Fotbalistul s-a arătat extrem de mulţumit de prestaţia sa şi povesteşte că a adus mai multe suveniruri familiei sale: „Am adus un tricou al Științei și medalia de la Cupă, au devenit suveniruri de preț pentru mine și familie. M-am simțit ca Ronaldo, Il Fenomeno, după ce-am ridicat trofeul, dar clipele cele mai frumoase au fost în oraș, a doua zi, cu mulțimea de oameni strânși să celebrăm trofeul. Au fost cele mai frumoase momente din cariera mea, îi mulțumeam în gând lui Dumnezeu că m-a făcut fotbalist. Acasă, familia m-a primit ca pe un campion, sunt un răsfățat”, a povestit brazilianul, potrivit gsp.ro.

Gustavo le promite fanilor Craiovei că echipa va lupta la titlu

Brazilianul promite că formaţia sa va avea ambiţii şi mai mari în sezonul viitor: „La anul putem fi și mai puternici, și mai sus în clasament. Chiar dacă n-o afirmăm, fiecare dintre noi ne gândim că vom fi în lupta la titlu. Ne obligă suporterii noștri fantastici, performanțele din actuala ediție, faptul că suntem o forță pe noul stadion din Bănie. Gândiți-vă că vom avea un mare avantaj: meciurile de acasă chiar le vom juca acasă, nu la Severin sau în altă parte, iar acolo, cu “vulcanul” alături, foarte puțini adversari ne pot ține piept”, a mai spus Gustavo, cel care a adus cu el peste Ocean şi un CD cu imnurile oltenilor. „Cei de acasă sunt plăcut impresionați de aceste cântece, le-am tradus eu. Eu cânt în gând de fiecare dată înaintea partidelor aceste melodii, îmi dau putere”, a zis fotbalistul.

Fostul jucător de la Lecce a ajuns în Bănie la începutul sezonului 2016/2017. El a adunat 14 goluri şi 4 pase decisive în 39 de meciuri, în toate competiţiile.