Fotbal intern

Gustavo Vagenin a ajuns în România și a semnat cu Universitatea Craiova. FANATIK confirmat!

05.03.2020 | 18:12
Gustavo Vagenin a ajuns in Romania si a semnat cu Universitatea Craiova FANATIK confirmat
Gustavo revine la Craiova
ADVERTISEMENT

UPDATE, 5 martie 2020, ora 18:12 /Gustavo a semnat în urmă cu puține momente cu Universitatea Craiova. Brazilianul a ajuns în România, așa cum FANATIK anunțase și va îmbrăca tricoul oltenilor. 


Știrea inițială, 1 martie, ora 23:00

Gustavo Vagenin va reveni la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că mijlocașul de bandă s-a despărțit de chinezii de la Liaoning și va semna cu echipa pentru care a mai evoluat între 2016 și 2018.

ADVERTISEMENT

Gustavo revine la Universitatea Craiova

Gustavo Vagenin a alcătuit, alături de Alex Băluță și de Alex Mitriță, una dintre cele mai spectaculoase linii de atac din fotbalul românesc în ultimii ani.

În 2018, după doi ani în Bănie, mijlocașul de bandă a fost cumpărat de gruparea chineză FC Liaoning pentru 850.000 de euro, însă, după mai puțin de doi ani în Asia, în care a jucat în 39 de partide și a marcat 11 goluri, Gustavo va reveni în România.

ADVERTISEMENT
  • 850.000 de euro a plătit FC Lioaning pentru transferul lui Gustavo în 2018

FANATIK a aflat că Gustavo va semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber, după ce și-a reziliat contractul cu Lioaning.

În ultimele luni, Gustavo nu a jucat niciun meci oficial. Ultima prezență într-o partidă cu miză a fost bifată pe 28 septembrie 2019, când intra pe gazon pentru ultimele 20 de minute ale partidei cu Huanghai, pierdută de echipa sa, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Din Brazilia, la Craiova

FANATIK a aflat că Gustavo vine la Craiova direct din Brazilia, iar în aceste momente se află în avion.

În primul aventura în fotbalul românesc, începută în 2016, când a semnat cu Craiova după despărțirea de Mesina, jucătorul brazilian a evoluat în 70 de partide pentru Universitatea, reușind să marcheze 19 goluri și să ofere cinci pase decisive.

ADVERTISEMENT

În tricoul alb-albastru, Gustavo Vagenin a câștigat Cupa României, în 2018, după finala cu Hermannstadt, încheiată 2-0. Brazilianul a deschis scorul în partida jucată pe Arena Națională, care a adus primul trofeu pentru Craiova după 25 de ani de „secetă”.

  • 350.000 de euro este cota lui Gustavo Vagenin, conform Transfermarkt
  • 28 de ani are fotbalistul brazilian
  • 19 goluri a marcat Gustavo în 70 de partide pentru Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,45 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT