News

DESPĂRŢIRE INCREDIBILĂ! VEDETA TV E ÎN LACRIMI! A fost părăsită pentru o femeie de 64 de ani! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Actriţa americană (68 de ani) are inima frântă după ce Jonathan Bricklin a început să se întâlnească cu nepoata lui Pablo Picasso, în vârstă de 64 de ani....
02.09.2015 | 15:58
DESPARTIRE INCREDIBILA VEDETA TV E IN LACRIMI A fost parasita pentru o femeie de 64 de ani GALERIE FOTO INCENDIARA
ADVERTISEMENT

Actriţa americană (68 de ani) are inima frântă după ce Jonathan Bricklin a început să se întâlnească cu nepoata lui Pablo Picasso, în vârstă de 64 de ani.

Ea – 68 de ani, el – 38; relaţia dintre Susan Sarandon şi Jonathan Bricklin a sfifat imposibilul din prima zi, dar actriţa americană a fost convinsă că va reuşi să surmonteze diferenţa mare de vârstă. Şi cu toate astea, momentul despărţirii tot a venit. După şase ani, el a părăsit-o, iar ceea ce e mai dureros abia urma: dacă ar fi lăsat-o pentru o femeie mai tânără ar fi fost explicabil. Însă, potrivit New York Daily News, Jonathan a început să se vadă cu Marina Picasso, fiica marelui pictor, mai tânără cu doar patru ani decât Susan. Iar asta doare mai rău.

ADVERTISEMENT

Susan Sarandon l-a cunoscut pe starul de reality show Jonathan Bricklin într-o călătorie cu maşina în Chile, în 2010, apoi au deschis împreună o sală de tenis de masă la New York.

Cei doi s-au despărţit în luna martie. Au rămas în relaţii apropiate, iar în iunie, ei au fost văzuţi împreună la o expoziţie, unde actriţa l-ar fi prezentat pe Jonathan drept iubitul ei, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

( CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU VEDETA TV ŞI AMANTUL EI CU 30 DE ANI MAI TÎNĂR!)

“Susan plânge şi acum după Jonathan. S-au regăsit de curând, apoi el a plecat la Paris ca să se vadă cu Marina”, a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Aceeaşi sursă a mai spus că Susan şi Marina Picasso se cunosc, iar între nepoata lui Picasso şi Jonathan ar fi mai mult decât o relaţie sentimentală: ea are de gând să investească în clubul de surf indoor pe care îl deţine Bricklin.

ADVERTISEMENT

Marina este fiica fiului lui Pablo Picasso, Paulo, născut în 1921, în timpul primului mariaj al pictorului, cu balerina rusoaică Olga Koklova. Atât tatăl, cât şi mama Marinei, Emilienne Lotte, au fost dependenţi de alcool şi s-au despărţit când ea avea doar cinci luni.

Marina a scris despre cât de rar îl vedea pe bunicul ei şi despre orele pe care le petrecea cu tatăl ei aşteptând la poartă să fie primiţi de Pablo Picasso.

ADVERTISEMENT

Artistul a murit când Marina avea 22 de ani, fără să aibă testament, iar ea a moştenit o cincime din averea lui.

Cu o parte din bani, Marina a înfiinţat în 1990 un orfelinat în Vietnam, iar recent a anunţat că vrea să vândă colecţia de 10.000 de lucrări semnate de Picasso, incluzând 300 de picturi, pentru a folosi banii obţinuţi în fonduri caritabile.

Jonathan Bricklin a mărturisit recent că s-a chinuit să trăiască în umbra lui Sarandon, iar actriţa a declarat că îşi caută un partener de viaţă care să poată face faţă presiunilor provocate de celebritatea de care se bucură. Ea a mărturisit că este pregătită să ofere o şansă inclusiv unei femei.

(CLICK AICI IMAGINI CU FEMEIA DE 64 DE ANI PENTRU CARE A FOST PĂRĂSITĂ VEDETA TV!)

“Nu caut dragostea în mod activ, însă, dacă apare o persoană, sunt deschisă ideii de vârstă, culoare, chiar gen. Cresc şansele, nu-i aşa?”, a spus actriţa în mai, în talk-show-ul “The View”, difuzat de postul de televiziune american ABC.

Cât priveşte calităţile pe care le caută la un partener de viaţă, Susan a precizat: “Cineva căruia să nu-i fie greu să fie cu mine şi, când oamenii vin să-mi spună >, să nu găsească acest lucru ca fiind o problemă.

Cineva care să fie pasionat de ceea ce face şi căruia să-i placă ceea ce face. Cineva care să fie deschis, aventuros, să călătorească şi să fie amuzant, spiritual, dar nu neapărat religios.”

Înainte de Bricklin, vedeta a avut o relaţie care a durat peste 23 de ani cu actorul Tim Robbins, de care s-a despărţit în decembrie 2009. Cei doi actori au împreună doi fii – Jack şi Miles, notează Mediafax.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din “Culoarul morţii/ Dead Man Walking”. Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Sursă: www.eva.ro

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink