ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Se autopropune la Real Madrid! “Dacă Perez mă sună o să spun da!”

Guti este antrenorul echipei de juniori a celor de la Real Madrid. Fostul internaţional spaniol a vorbit despre viitorul său într-un interviu acordat în presa spaniolă.
Autor: Razvan Nicolae | 13.02.2018 | 16:23
Se autopropune la Real Madrid!

Guti are deja aproape cinci ani de antrenorat la grupele de copii şi juniori ale celor de la Real Madrid, iar în prezent se ocupă de formaţia U19. Antrenorul de 41 de ani a oferit un interviu în presa în spaniolă în care a vorbit despre viitorul său la clubul din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Legenda madrilenilor a fost întrebată dacă ar accepta să o antreneze pe Real Madrid, iar Guti a oferit un răspuns pe măsură. “Cine nu şi-ar dori să antreneze aici? Dacă Florentino Perez mă sună şi-mi oferă un contract o să spun da imediat. Mă simt pregătit”, a declarat fostul internaţional spaniol.

Guti îl susţine pe Zinedine Zidane

Guti a avut cuvinte de laudă la adresa lui Zinedine Zidane şi a declarat că nu şi-ar dori ca antrenorul francez să plece de la echipă la finalul sezonului. “Dubla cu PSG este ultima şansă a noastră, dar sper să nu fie ultimul an al lui Zidane aici. Nu trebuie să uităm ceea ce a făcut până în prezent. Zidane trebuie să continue”, a mai precizat antrenorul de 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaş a jucat la Real Madrid între 1995 şi 2010, timp în care a jucat 387 de meciuri şi a marcat 46 de goluri. Între 1999 şi 2005, Guti a bifat 13 prezenţe la echipa naţională a Spaniei. Chiar dacă a jucat o viaţă la formaţia de pe “Santiago Bernabeu”, finalul carierei l-a găsit la Beşiktaş unde a evoluat în sezonul 2010-11.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!