News

GATA! E OFICIAL! Anunţul Guvernul pentru tinerii la vîrsta ÎNCORPORĂRII în Armată!

Românii au aflat. Guvernul a făcut anunţul decisiv legat de încorporări pe fondul conflictului din Ucraina. Conflictul armat din Ucraina a tensionat Europa. Rusia e un adevărat pericol pentru...
03.03.2015 | 11:14
GATA E OFICIAL Anuntul Guvernul pentru tinerii la virsta INCORPORARII in Armata

Românii au aflat. Guvernul a făcut anunţul decisiv legat de încorporări pe fondul conflictului din Ucraina. Conflictul armat din Ucraina a tensionat Europa. Rusia e un adevărat pericol pentru siguranţa populaţiei europene, iar ţările din zona euro au devenit brusc îngrijorate de posibilitatea unui război. Imediat, a apărut şi ideea încorporărilor obligatorii a tinerilor între 25 şi 35 de ani.

TINERII NOŞTRI SUNT GATA DE RAZBOI! “PUN PUSCA IN SPATE SI MA DUC!!!”

Cum şi România poate juca un rol important în conflicul Ucraina – Rusia, ca parte NATO, imediat a apărut informaţia că şi ţara noastă începe recrutările de urgenţă. Mai mult, Lituania a asigurat precedentul. Acolo, serviciul militar obligatoriu a fost introdus de teama că Rusia va ataca una dintre ţările baltice.

ATENŢIE! SE SCHIMBĂ ORA. Când trecem la ORA DE VARA!

ŞOC pentru România. Ne aşteaptă un CUTREMUR DEVASTATOR!!!

Guvernul neagă: “Nu începem recrutările!”

Ştirea că România îşi face iar armată a avut ecou şi la Guvern. Premierul Victor Ponta a făcut imediat lumină, asigurînd tinerii că nu vor fi recrutaţi. “Nu exista concentrari. Nu se fac incorporari. Si ce sa faci cu tinerii pe care ii iei? Sa ii pui sa stea cu Kalasnikovul? Noi avem tineri piloti care de la anul vor opera avioanele F16. Suntem singurii din regiune care o sa avem aceasta capabilitate”, a declarat Ponta.

BOMBA ZILEI!!! FOTO SOC!!! AVEM DOVADA!!! IATA CE FACE GIGI BECALI IN PUSCARIE!!!

Anunţul oficial şi al lui Dusa

Declaratia premierului vine la doar o zi după ce şi ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a anuntat ca nu se fac recrutari. “Vedeti dumneavoastra, orice a fost normal pana acum devine anormal. Nu a vorbit nimeni niciodata despre recrutare sau chemare la oaste a rezervistilor si a tinerilor. Acest lucru este posibil, in conditiile legii, numai atunci cand se declara stare de razboi, si declararea de razboi sau a starii de mobilizare se face prin hotararea Parlamentului”, a spus Dusa.

S-AU SCUMPIT ŢIGĂRILE. Vezi NOILE preţuri!

FLAVIA, de la Neatza cu Răzvan şi Dani, show erotic la tv (VIDEO)