News
notix pixel id

Guvernul demite prefecţii judeţelor Giurgiu, Vâlcea, Hunedoara şi Vranc

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, a fost înlocuit cu Zorinel Niculcea, cel de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicuşor Havici, a fost înlocuit...
13.04.2016 | 17:33
Guvernul demite prefecţii judeţelor Giurgiu, Vâlcea, Hunedoara şi Vranc

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, a fost înlocuit cu Zorinel Niculcea, cel de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicuşor Havici, a fost înlocuit cu Sorin Ionel Hornea, iar prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a fost demis.

Citeşte mai mult pe www.realitatea.net

……………………………………………………………………………..

Premierul Dacian Cioloş ar putea decide în şedinţa de Guvern de miercuri noi demiteri şi numiri de prefecţi şi subprefecţi, potrivit listei actelor normative care ar putea fi aprobate.

De asemenea, ar putea fi aprobate două proiecte de lege. Primul se referă la aderarea României la cel de al treilea Protocol la Acordul general privind privilegiile şi imunităţile Consiliului Europei, adoptat la Strasbourg, la 6 martie 1959, iar celălalt este pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova privind protecţia reciprocă a informaţiilor clasificate, semnat la Bucureşti, la 5 iunie 2015 şi la Chişinău, la 21 iulie 2015.

Pe agenda şedinţei se mai regăseşte un proiect de hotărâre privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar de stat şi pentru învăţământul superior de stat în anul şcolar/universitar 2016-2017.

Sursă: www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri