Guvernul discută astăzi prima rectificarea a bugetului de stat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 08:45
Guvernul discută astăzi prima rectificarea a bugetului de stat

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, preciza că proiectul de rectificare bugetară va fi adoptat în şedinţa următoare de Guvern, pe 10 august, afirmând că este vorba de o rectificare pozitivă.

Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidat tot cu aceeaşi sumă, domeniile care beneficiază de cei mai mulţi bani fiind Munca, Finanţele, Internele, Educaţia şi Sănătatea.

Pe agenda şedinţei de Guvern de miercuri se mai află un proiect de hotărâre pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/ sau autorizării privind securitatea la incendiu.

De asemenea, Guvernul discută un proiect de ordonanţă de modificare a Legii privind asigurarea de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătăţii, a sumelor necesare acoperirii plăţii TVA aferente bunurilor şi serviciilor achiziţionate în cadrul Programului privind reducerea poverii tuberculozei în România, prin reformarea sistemului de control al tuberculozei şi consolidarea gestionării tuberculozei rezistente la medicamente, prin asigurarea accesului universal la diagnostic şi tratament şi abordarea nevoilor grupurilor de populaţie cu risc, pentru perioada 1 aprilie 2015 — 31 martie 2018, implementat de Fundaţia Romanian Angel Appeal.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×