News

Guvernul închide 3 mine din Valea Jiului! Mihai Tudose: Devenim dependenți de Ungaria

11.04.2019 | 11:18
Guvernul inchide 3 mine din Valea Jiului Mihai Tudose Devenim dependenti de Ungaria

Mihai Tudose revine în forță. Fostul prim-ministru al României se simte mult mai bine după momentele grele prin care a trecut, în urma infarctului suferit și lansează un nou atac  la adresa actualului Guvern, condus de Viorica Dăncilă.

Mihai Tudose dă de pământ cu guvernul Dăncilă

Într-o postare publicată pe contul personal de Facebook, Mihai Tudose critică în termeni duri hotărârile de Guvern adoptate miercuri, prin care se alocă 50 de milioane de lei pentru a închide trei mine din Valea Jiului. În aceste condiții, va mai rămâne doar una singură, care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroșeni.

Fostul premier al României își exprimă dezacordul în privința unei astfel de  măsuri. Mihai Tudose consideră că riscăm să „devenim dependenți energetic de „bunul prieten” Orban-de-Ungaria”.

Mihai Tudose lansează un nou atac dur la adresa guvernului Dăncilă
Mihai Tudose lansează un nou atac dur la adresa guvernului Dăncilă

Mesajul integral al lui Mihai Tudose

Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!!!!
Ieri în ședința de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Închidere!!! Și o să rămână una singură care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroseni. Atât.
Pe sutele de mii de afișe și bannere cu care PSD a împânzit țara scrie: patrioți în Europa… între timp au uitat sa fie patrioți în România… Închid Valea Jiului și importăm curent din Ungaria! Patriotism, nu-i așa? 200 mil de euro este costul retehnologizării și eficientizării Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cât alocația bugetară pentru partide…. din care aflăm cum e cu patriotismul prin intersecții, prin pomi și pe stâlpi… în timp ce devenim dependenți energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!! Jos labele de pe România! Urgent!” 
, a scris Mihai Tudose pe contul personal de Facebook, fostul premier postând și o fotografie sugestivă pentru textul mesajului său.

În altă ordine de idei, Mihai Tudose a vorbit recent despre ordonanțele de urgență pe tema legilor Justiției, afirmând că nu are nicio emoție în privința semnării acestora de către premierul Viorica Dăncilă.

Păi n-are cum să fie ordonanţe pe Justiţie care să nu fie generate de Ministerul Justiţiei. Cine să le facă, Ministerul Mediului? Eu sunt convins că doamna Dăncilă dacă le va avea, le va semna fără nicio problemă. E atât de dependentă de liderul suprem al PSD încât face orice. Iar alternativa la prim-ministru fiind înapoi la bibliotecă la Videle, ceva de genul ăsta, ceea ce e dificil. Şi atunci va face absolut orice i se spune” , a declarat Mihai Tudose.