Cele mai citite

Gyor – CSM Bucureşti 28-24! Cum arată clasamentul!

Partida Gyor - CSM Bucureşti, din grupa a doua principală a Champions League, se va disputa luni, de la ora 20:00. Este duelul pentru primul loc în grupă.
Autori: Razvan Nicolae, Vicentiu Dinescu | 26.02.2018 | 21:17
Gyor - CSM Bucureşti 28-24! Cum arată clasamentul!

FINAL DE MECI / Gyor învinge cu 28-24! 

Min 57 / Gyor are 26-22

Min 50 / Mai sunt 10 minute din meci: 25-19 pentru Gyor

Min 45 / Gyor păstrează distanţa faţă de CSM: 22-17

Min 37 / Gol CSM: 18-13

Min 32 / Gyor marchează primul gol al reprizei secunde: 14-11

Pauză / Gyor – CSM 13-11.

Minutul 25 / Ofensiva campioanei României nu a mers în ultimele cinci minute, iar Gyor s-a distanţat, scor 10-6.

Minutul 20 / Gyor are avantaj minim pe tabela de marcaj, scor 7-6.

Minutul 15 / Gyor şi CSM Bucureşti se află la egalitate, scor 4-4.

Minutul 10 / Cele două echipe nu au reuşit să marcheze niciun gol în ultimele cinci minute. Paula Ungureanu a reuşit două parade de senzaţie.

Minutul 5 / Gyor conduce în startul meciului, scor 3-2.


Campioana României la handbal feminin este liderul grupei, cu 11 puncte, şi este deja calificată în sferturile Champions League. CSM Bucureşti este la egalitate cu rusoaicele de la Rostov Don, în timp ce Gyor se află pe poziţia a treia, cu zece puncte. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Antrenorul Helle Thomsen a negat faptul că ar fi primit o ofertă de a pregăti din sezonul viitor pe Gyor: ”Nu am avut o ofertă să merg la Gyor, am un contract aici şi mă concentrez pe munca de aici. Nu-mi place că se vorbeşte de aşa ceva şi despre ce vor face jucătoarele. Indiferent de ofertele primite şi de ce fac jucătoarele, cred că cel mai important lucru este menţinerea concentrării şi obţinerea unor rezultate bune la această echipă”.

Gyor – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. Thomsen: ”Ne plac astfel de meciuri”

Gyor – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. ”E bine că a revenit Bella Gullden , ne va ajuta mai mult la posesie. O să fie un meci cu adevărat greu, când joacă acasă sunt puternice, dar sper să jucăm la fel ca ultima dată cu Gyor, să fim puternice în defensivă. Toate jucătoarele se antrenează din greu, acesta este unul dintre meciurile mari. Jucătoarelor, antrenorilor le plac astfel de partide”, a spus Thomsen.

Gyor – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. ”Gyor are o echipă bună, este un meci important pentru ambele echipe. Nu pot să spun dacă va fi mai greu în deplasare, decât acasă, poate după meci, e dificil acum. Când joci la Gyor este un pic mai dificil decât atunci când joci acasă şi ai 5.000 de suporteri de partea ta. Acum vor fi de partea lor, dar sper să facem un joc bun”, a afirmat antrenoarea celor de la CSM Bucureşti

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!