Sport

Gyor – CSM București 36-27 în Champions League! “Tigroaicele”, umilite în Ungaria! Pintea a făcut show

26.01.2019 | 20:29
Gyor  CSM Bucuresti 3627 in Champions League Tigroaicele umilite in Ungaria Pintea a facut show

Gyor – CSM București reprezintă de departe derby-ul grupei în cea mai tare competiție de handbal intercluburi, Champions League. Echipa sponsorizată de Primăria Capitalei este pe locul 2 într-o grupă principală condusă chiar de adversarele din această rundă. CSM a trecut printr-un adevărat șoc la finalul anului trecut atunci când a rămas fără cea mai bună jucătoare. Cristina Neagu a participat la Campionatul European alături de naționala României și a ajuns direct pe masa de operație. Interul stânga s-a accidentat serios în partida cu Ungaria și CSM-ul trebuie să se reorienteze din mers.

Final / Gyor – CSM Bucureşti 36-27. Crina Pintea a făcut spectacol în faţa campioanei României, cu nouă goluri marcate.

Min. 55 / Gyor – CSM Bucureşti 33-23. Campioana Ungariei a accelerat şi au marcat trei goluri în cinci minute

Min. 50 / Gyor – CSM Bucureşti 30-22. “Tigroaicele” dau semne de revenire, însă campioana Ungariei stă bine în defensivă.

Min. 45 / Gyor – CSM Bucureşti 29-20. Campioana României nu se regăseşte în a doua repriză de la Gyor.

Min. 40 / Gyor – CSM Bucureşti 27-18. Unguroaicele fac show în faţa unei defensivei slabe.

Min. 35 / Gyor – CSM Bucureşti 23-17. Campioana Ungariei continuă forma bună din prima repriză.

Pauză / Gyor – CSM Bucureşti 22-15

Min. 25 / Gyor – CSM Bucureşti 18-12. Crina Pintea face senzaţie în tricoul gazdelor şi a ajuns la şase goluri marcate.

Min. 20 / Gyor – CSM Bucureşti 12-10. Unguroaicele continuă să conducă, însă campioana României reuşeşte să puncteze pe contre.

Min. 15 / Gyor – CSM Bucureşti 9-7. Campioana României a revenit în joc, iar Andrea Lekic este până în acest moment cea mai bună handbalistă a lui CSM Bucureşti.

Min. 10 / Gyor – CSM Bucureşti 7-3. Echipa antrenată de Draga Djukic nu se regăseşte şi este condusă de campioana Europei.

Min. 5 / Gyor – CSM Bucureşti 3-1. Campioana Ungariei a început mult mai bine primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor.

UPDATE, ora 20:30 / A început meciul Gyor – CSM Bucureşti.


Gyor – CSM București Live Stream Online la Telekom Sport și Digi Sport

Partida Gyor – CSM București se joacă sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 20.30, în Ungaria și contează pentru grupele principale din Champions League. Meciul va fi transmis în direct în România pe Telekom Sport și Digi Sport. Puteți urmări desfășurarea evenimentelor din partida de handbal, în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Champions League, handbal LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Fără Cristina Neagu, CSM București trebuie să aștepte acum minuni de la celelalte coechipiere ale interului stânga. Între timp, Neagu s-a operat în Belgia și a început deja programul de recuperare. Jucătoarea ar putea să revină pe terenurile de handbal în luna iunie, la jumătatea anului, Până atunci, interul stânga trebuie să-și rezolve și problema contractului. De altfel, Neagu a și declarat că vrea să știe cu exactitate echipa alături de care va începe pregătirea pentru următorul sezon

Gyor - CSM București, LIVE Video, Champions League!
Alte două jucătoare importante au anunțat că vor pleca de la CSM București

Trei victorii au reușit până în acest moment fetele de la CSM București, dar și o înfrângere, în condițiile în care adversarele de la Gyor nu au pierdut vreun meci. Echipa Primăriei începe însă să piardă jucătoare importante. Radicevic și Mehmedovic au anunțat că nu vor mai continua și de la anul alături de CSM și conducerea trebuie să redeseneze din mers o nouă formație cu pretenții europene.