Cele mai citite

Neagu, mesaj de luptă înaintea meciului cu Gyor! ”Cred cu tărie că putem lua puncte”

Cristina Neagu crede că CSM Bucureşti poate câştiga meciul din deplasare cu Gyor, din faza grupelor Champions League la handbal feminin.
20.02.2018 | 20:04
Neagu, mesaj de luptă înaintea meciului cu Gyor! ”Cred cu tărie că putem lua puncte”
ADVERTISEMENT

La exact un an după ce a făcut anunţul oficial că revine în România, la CSM Bucureşti, ”Messi al handbalului” a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre întâlnirea Gyor – CSM Bucureşti din faza grupelor Champions League.

”Avem un meci greu în Ungaria, dar ne pregătim mult şi cred cu tărie că ne putem întoarce cu puncte din Ungaria. Toate meciurile au fost extrem de importante, avem o deplasare foarte grea, ne dorim cât mai multe puncte”, a declarat Neagu, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Partida Gyor – CSM Bucureşti se va disputa la 26 februarie

Neagu a fost prezentă la un eveniment organizat de Sports Hub, cu care a semnat recent un contract de reprezentare. Ea a semnat un parteneriat de imagine cu Red Bull, urmând a se implica în acţiuni caritabile. ”Trebuie să fiu mai implicată şi mai deschisă dincolo de terenul de handbal. Cred în sport şi educaţie şi cred că ambele merg împreună. Vreau să dau ceva înapoi sportului şi să împărtăşesc ceva din experienţa mea”, a spus handbalista.

”Cred că pot transmite mesaje importante şi vreau să fiu o voce importantă pentru cei care au încredere în mine. Nu mă gândesc la retragere, scopul meu este să joc handbal, dar de astăzi este vorba şi de omul Cristina Neagu şi cred că pot schimba ceva pe mai multe planuri. Sunt o persoană foarte sensibilă şi am exemple în familie. Văd pe stradă oameni cu probleme sau copii, mi-aş dori să mă pot implica, să le transmit din valorile mele. Pe unde am călătorit nu am văzut aşa mulţi oameni ai străzii ca în România”, a precizat Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

Partida Gyor – CSM Bucureşti, din Grupa 1 principală a Champions League, se va disputa la 26 februarie, de la ora 20:00. Înaintea meciurilor din etapa a opta, CSM Bucureşti este liderul grupei, cu 11 puncte, şi este calificată deja în sferturile de finală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri