Sport

Gyor – Rapid, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele au jucat bine, dar au suferit prima înfrângere în competiție. Video

Rapid a pierdut sâmbătă, 3 decembrie, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 30-32, pe terenul celor de la Gyor.
03.12.2022 | 19:29
Gyor  Rapid in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Giulestencele au jucat bine dar au suferit prima infrangere in competitie Video
ADVERTISEMENT
03-12-2022
17:07

Gyor - Rapid 32-30. Prima înfrângere pentru campioana României în Liga Campionilor

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 60: În ciuda unei prestații excelente pe final, Rapid pierde pe terenul lui Gyor. Scor 30-32.

Min. 50: Super revenire pentru Rapid. Este 29-27.

Min. 40: 26-20. Gyor domină și startul reprizei secunde.

Min. 30 – Rapid a avut o cădere pe finalul reprizei și a intrat la cabine în dezavantaj. Scor 18-15.

Min. 20 – Cele două formații merg cap la cap în prima repriză. Scor 12-12.

Min. 10 – Început echilibrat de meci. Ambele formații își fructifică fazele de atac. Scor 7-7.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul Gyor – Rapid are loc sâmbătă, 3 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a, ultima a turului, în grupa  B a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele şase meciuri cele două formaţii sunt în fruntea clasamentului, Gyor pe primul, Rapid pe 2, la golaveraj, având fiecare câte 10 puncte. La un punct în urmă se află echipa franceză Metz.

Unde se joacă meciul Gyor – Rapid

Întâlnirea Gyor – Rapid se dispută sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00 în Audi Arena din Gyor, o sală modernă, inaugurată în 2014, cu o capacitate a tribunelor de 5500 de locuri şi care a găzduit turneul final al CE de handbal feminin din 2014 şi pe cel al EURO U19 în 2019. Numele Audi este dat de la sponsorul principal al echipei.

ADVERTISEMENT

La meciurile echipei feminine de handbal, care reprezintă emblema în sport  şi nu numai a oraşului Gyor, sala este arhiplină, în special la partidele din Liga Campionilor iar atmosfera pe care o crează fanii în alb şi verde este de-a dreptul infernală, copleşitoare pentru echipele vizitatoare.

Cine transmite la TV partida Gyor – Rapid din Liga Campionilor la handbal feminin

Partida Gyor – Rapid se joacă sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00, în Audi Arena din Gyor, în etapa a 7-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2,  Orange Sport 2 şi Prima Sport 2. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României, spaniolul Carlos Viver, a declarat că echipa sa este conectată la maxim la acest meci, ştiind că vor întâlni o forţă mondială în handbalul feminin, cu succese în Liga Campionilor, dar deşi respectă adversarul şi pe tehnicianul acesteia, care este nimeni altul decât un alt spaniol binecunoscut nouă de la CSM Bucureşti şi de la naţionala României, Ambros Martin, va merge să scoată un rezultat pozitiv.

Cine este Gyor Audi ETO, adversara Rapidului în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor Audi ETO este cea mai titrată echipă din handbalul feminin din Ungaria. Palmaresul ei este pur şi simplu impresionant: 16 titluri naţionale, dintre care şapte la rând între 2008-2014, 15 cupe ale Ungariei iar în Europa Liga Campionilor de cinci ori: 2013, 2014, 2017, 2018, 2019 şi de alte patru ori a fost finalistă, în 2009, 2012, 2016, când a câştigat CSM Bucureşti şi 2022.

ADVERTISEMENT

Ambros Martin dispune de un lot foarte valoros, în care grosul şi numeric şi valoric îl reprezintă jucătoarele de top din Danemarca şi Norvegia: portarii Silje Solberg şi Sandra Toft şi jucătoarele de câmp Stine Oftedal, Veronika Kristensen, Anne Mette Hansen, căpitanul echipei. Va lipsi, cu probleme medicale, interul Line Haugsted.

Cote la pariuri la jocul Gyor – Rapid

Gyor şi Rapid împart primele două locuri după 6 etape în grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin dar pentru casele de pariuri campioana României nici nu există. Cotele sunt acordate ca la un antrenament cu public al echipei lui Ambros Martin, adică 1,10 pentru gazde, 9.00 pentru Rapid şi 15,00 la egal.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Gyor a avut dispute cu handbalul feminin românesc doar în compania lui CSM Bucureşti, pe care, după ce a pierdut în Ungaria finala Ligii Campionilor în 2016 a cam executat-o pe unde a prins-o, acasă sau la Bucureşti.

ADVERTISEMENT