Haaland, maşină de marcat goluri! Seara recordurilor bătute în Champions League

Eduard Dimiean   
în Champions League
25/11/2020, 00:08
Haaland, maşină de marcat goluri! Seara recordurilor bătute în Champions League
Haaland, maşină de marcat goluri! Seara recordurilor pentru norvegian (hepta)

Erling Haaland este o adevărată mașinărie de marcat goluri, meciul contra celor de la Brugge reprezentând seara recordurilor pentru norvegian.

Haaland a marcat o dublă împotriva împotriva belgienilor, și a devenit astfel jucătorul care ajunge cel mai rapid la 15 goluri marcate în această competiție.

Norvegianul a avut nevoie doar de 12 partide pentru a seta acest record, o performanță istorică, venită din partea unui jucător de doar 20 de ani.

Haaland, maşină de marcat goluri! Seara recordurilor pentru norvegian

Haaland este o mașină de marcat gouri, acesta având, din nou, o seară de grație în care a doborât o serie de recorduri. Novegianul a reușit două goluri cu FC Bruges, ajungând astfel la 16 goluri în primele sale 12 meciuri în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

Nimeni nu a reușit cifre mai bune în primele meciuri jucate în UEFA Champions League. La doar 20 de ani împliniți, atacantul lui Dortmund are deja mai multe goluri marcate în UCL decât Ronaldo Nazario, David Villa, Miroslav Klose, Carlos Tevez, Christian Vieri sau Diego Milito.

În acest moment, Haaland a reușit mai multe goluri (16) decât partidele jucate (12) în Champions League. De asemenea în acest sezon are mai multe goluri (17) decât partide jucate (13). Per total în anul 2020, norvegianul a reușit 39 de goluri în 36 de partide.

Tatăl lui Erling Haaland a atacat autoritățile din Norvegia

Fostul jucător al lui Leeds și Manchester City, “Alfie” Haaland a declarat că naționala Norvegiei a suferit o mare nedreptate atunci când Federația Norvegiană de Fotbal a anulat călătoria selecționatei scandinave la București pentru meciul din Nations League.

“Este o situație incredibil de nedreaptă pentru naționala Norvegiei. Este o abordare greșită din partea Ministerului Sănătății care pune Federația într-o postură imposibilă.

Este rușinos pentru fotbal. Jucătorii norvegieni pot să călătorească spre țările unde locuiesc cu zboruri comerciale, dar nu pot să ia un avion privat până în România”, a declarat “Alfie” Haaland pentru Nettavissen.

Închide ×