Fotbal international

Hackerii turci se răzbună pe Sebastian Colțescu. I-au spart contul de Instagram!

08.12.2020 | 23:52
Hackerii turci se razbuna pe Sebastian Coltescu Iau spart contul de Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu se află în centrul unui scandal imens, după ce a provocat întreruperea meciului dintre PSG și Istanbul Bașakșehir. Ca să se răzbune, doi hackeri turci i-au spart contul de Instagram.

Nu mai puțin de 31,5 mii de urmăritori avea arbitrul român pe rețeaua de socializare, însă turcii au fost necruțătorii. Hackerii au recurs la acest gest în semn de solidaritate cu Demba Ba și colegii săi.

ADVERTISEMENT

Meciul PSG – Istanbul Bașakșehir a fost întrerupt în minutul 14, după ce Sebastian Colțescu a folosit expresia „ăla negru”, pentru a-l indica pe asistentul Pierre Webo.

Hackerii turci se răzbună pe Sebastian Colțescu: „Nu rasismului”

După ce a stârnit un scandal monstru în UEFA Champions League, care a stârnit reacțiile fanilor de pretutindeni, dar și ale cotidianelor europene, Sebastian Colțescu a intrat în colimatorul hackerilor turci. Doi dintre ei i-au spart contul de Instagram!

ADVERTISEMENT

„Arbitru. Hăckuit de @vipergord & @ahmet.bzgln. Nu rasismului” au scris hackerii în descrierea aceea ce a fost, până de curând, pagina de Instagram a arbitrului Sebastian Colțescu.

Arbitrul oltean este în centrul unui scandal de proporții, după ce a folosit expresia „ăla negru” pentru a-i indica lui Ovidiu Hațegan pe cine de pe banca turcilor trebuie să elimine. Era vorba despre Pierre Webo, asistentul managerului turcilor.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Ion Crăciunescu: „De ce nu l-a oprit Comisia?”

Cunoscut contestatar al conducerilor FRF și CCA, Ion Crăciunescu a criticat în termeni duri atitudinea lui Sebastian Colțescu și crede că acest incident reprezintă o pată gravă pe obrazul fotbalului românesc și, mai ales, pe cel al arbitrajului din țara noastră.

„Cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc din istorie. Amintiţi-vă ce a făcut Colţescu la ultimul meci din Liga 1 şi Comisia îi dă meci în Liga Campionilor. De ce nu l-a oprit?

ADVERTISEMENT

Aşa se întâmplă când arbitrajul românesc este clientelar şi este condus de la mii de kilometri distanţă de un individ pe care îl plătim cu 100.000 de euro pe an doar pentru că are un prieten la UEFA care ne dă delegări la meciuri internaționale pentru arbitrii noştri“, a spus Crăciunescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT