Carousel hot news

Hadnagy, semnal de alarmă după victoria cu Viitorul: “O să fim o nucă tare în acest sezon”

Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit să o învingă pe Viitorul cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Hadnagy în minutul 90+2. Formaţia nou-promovată a obţinut astfel a doua victorie din...
Autor: Razvan Nicolae | 05.08.2017 | 20:52
Hadnagy, semnal de alarmă după victoria cu Viitorul:

Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit să o învingă pe Viitorul cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Hadnagy în minutul 90+2. Formaţia nou-promovată a obţinut astfel a doua victorie din acest sezon, echipa covăsneană reuşind să strângă 6 puncte în primele 4 etape ale sezonului de debut în Liga 1.

Valentin Suciu, antrenorul lui Sepsi, a vorbit la finalul meciului jucat la Braşov despre victoria în faţa campioanei României. Tehnicianul a declarat că la începutul meciului se mulţumea şi cu o remiză, mai ales că evolua împotriva unei echipe care jucase în cupele europene. Acesta a mai precizat că nu se aştepta ca echipa lui să aibă 6 puncte după 4 meciuri jucate în Liga 1.

“La fiecare meci încercăm să avem o prestaţie cât mai bună. Eram mulţumiţi şi cu un punct, dar sunt fericit că am obţinut toate cele trei puncte. Nu l-am învins pe Hagi, nu el a fost pe teren. Este unul dintre cei mai buni antrenori din ţară. Nu am anticipat că o să facem 6 puncte în primele 4 etape. Băieţii au înţeles din greşelile de la meciul cu FC Botoşani şi azi am făcut mult mai puţine greşeli”, a declarat Valentin Suciu la finalul meciului de la Braşov.

“S-a văzut oboseala în jocul campioanei şi sunt foarte fericit că i-am învins. Mie îmi plac golurile, în sfârşit am reuşit să sparg gheaţa. Am ştiut să fructificăm şansele pe care le-am avut. O să fim o nucă tare în acest sezon, mai ales dacă ne vom pregăti foarte bine”, a declarat Attila Hadnagy, autorul singurului gol al meciului Sepsi-Viitorul 1-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!