Sport

”Muntele” din Game of Thrones, victorie în duelul celor mai puternici oameni din lume! L-a pus de două ori la podea pe rivalul Eddie Hall. Video

Hafthor Bjornsson, sau ”Muntele” din celebra serie ”Game of trhrones”, s-a apucat de box și și-a distrus adversarul într-o gală ce a avut loc la Dubai.
20.03.2022 | 11:33
Muntele din Game of Thrones victorie in duelul celor mai puternici oameni din lume La pus de doua ori la podea pe rivalul Eddie Hall Video
Hafthor Bjornsson, ”Muntele” din ”Game of thrones” a obținut a doua victorie în boxul profesionist. Sursa foto: Fox Sports
ADVERTISEMENT

Cea mai așteptată confruntare din ring, dintre Hafthor Bjornsson, ”Muntele” din ”Game of thrones” și ”Strongman” Eddie Hall a fost câștigată de sportivul islandez care l-a trimis la podea de două ori pe britanicul declarat cel mai puternic om din lume în 2017.

Înfruntarea titanilor

Islandezul Hafthor ”Thor” Bjornsson și britanicul Eddie ”Strongman” Hall sunt printre cei mai puternici oameni din lume. Cei doi și-au încrucișat mănușile într-o gală de box eveniment.

ADVERTISEMENT

Nordicul, care și-a început cariera de boxer profesionist abia în 2020, l-a nimicit pe Eddie Hall trimițându-l de două ori la podea. Înfruntarea titanilor nu s-a încheiat, însă, înainte de limită, iar învingătorul a fost declarat în urma deciziei arbitrilor 10-8.

Meciul dintre ”Muntele” și ”Strongman” a fost unul epic, ambii luptători trimițând lovituri năucitoare. Islandezul a început în forță și părea că va câștiga repede lupta după ce i-a provocat o tăietură deschisă deasupra ochiului drept, adversarului său.

ADVERTISEMENT

Deși a fost trimis de două ori la podea, britanicul a revenit de fiecare dată în luptă și, la un moment dat, a înclinat balanța în favoarea lui. Duelul a rămas deschis oricărui rezultat, niciunul dintre coloși nereușind să aplice lovitura decisivă.

”Thor” a fost luptătorul mai activ, iar la final cei trei arbitri judecători au decis să-i acorde victoria. Entuziasmat de succesul său, islandezul l-a provocat pentru luptătorul britanic, întrebând publicul dacă ar vrea să asiste la o nouă confruntare între ei.

ADVERTISEMENT

”Mă simt extraordinar, m-am chinuit de doi ani pentru această luptă. Victoria este pentru întreaga mea echipă”, a mai spus ”Muntele”, la finalul confruntării, citat de mirror.co.uk.

Hafthor Bjornsson, ”Cel mai puternic om din lume”, actor și boxer profesionist

Islandezul de 33 de ani s-a remarcat ca sportiv în întrecerile ”World’s Strongest Man”. În perioada 2012 – 2019 a fost mereu pe podiumul competițiilor dedicate celor mai puternici bărbați din lume.

ADVERTISEMENT

A devenit celebru odată cu apariția în seria ”Game of throns” în care a interpretat personalul numit ”Muntele”. La sfârșitul anului 2020 a decis să înceapă o carieră în boxul profesionist.

Până la meciul cu Eddie Hall, declarat la rândul lui ”Cel mai puternic om din lume” în 2017, nordicul a mai urcat o singură dată în ring, în toamna anului trecut, când a avut nevoie de mai puțin de o repriză pentru a-l învinge pe Devon Larratt.

Pentru duelul cu ”Strongman” Eddie Hall, ”Muntele” a urmat o dietă spartană și a reușit să slăbească nu mai puțin de 60 de kilograme, de la 205, la 145 de kilograme.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FRF a luat decizia, după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa...
FRF a luat decizia, după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa arbitrei Cristina Trandafir
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același...
A îndurat 16 ani violurile tatălui, până când sora ei a mărturisit același lucru. Cum își controla pastorul din Arad fiicele
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Cum îţi poţi schimba numele din buletin. Dorian Popa şi-a adăugat un prenume...
Cum îţi poţi schimba numele din buletin. Dorian Popa şi-a adăugat un prenume celebru
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii...
Reacția Alinei Gorghiu în cazul judecătoarei care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți la 2 Mai este în sală
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Românii nu mai cumpără online. Motivele pentru care a căzut piața
Românii nu mai cumpără online. Motivele pentru care a căzut piața
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de...
Navalnîi era la câteva zile distanță de a fi eliberat într-un schimb de prizonieri, spune o aliată a opozantului. Ea îl acuză pe Putin de crimă
Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc. A avut...
Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc. A avut 9.9 milioane de vizionări într-o singură săptămână