Fotbal intern

INCREDIBIL! Hagi îşi plăteşte ”DUŞMANUL” cu bani grei!

Pare incredibil, dar este adevărat! Gică Hagi plăteşte un jucător care nu mai evoluează la Viitorul. Paradoxul nu e însă aici. Vasilică Cristocea joacă acum la Universitatea Cluj, dar ia...
19.11.2014 | 16:34

Pare incredibil, dar este adevărat! Gică Hagi plăteşte un jucător care nu mai evoluează la Viitorul. Paradoxul nu e însă aici. Vasilică Cristocea joacă acum la Universitatea Cluj, dar ia bani şi de la ”Rege”. 3.000 de euro pe lună aruncă Hagi în van, doar pentru că Viitorul i-a reziliat lui Cristocea unilateral contractul. Unde mai pui că, în urmă cu aproximativ o lună, cele două echipe s-au întîlnit la Cluj, scor 2-2, iar fotbalistul a evoluat 67 de minute contra celui care-l plăteşte.

Proiectul Viitorul al lui Gică Hagi l-a inclus şi pe Vasilică Cristocea. Aşa că, în 2010, fotbalistul a semnat pentru o perioadă de cinci ani cu echipa de la malul mării. Timp de doi ani, totul a fost OK, numai că pentru Cristocea lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă, cel puţin, în acele momente: oficialii clubului i-au reziliat, unilateral, contractul.

ADVERTISEMENT

310-640x400

”Iaşko m-a chemat să reziliem contractul, i-am zis că accept doar dacă îmi va da banii pentru care am muncit pînă la 9 aprilie, dar nu a fost de acord. După cîteva zile, am fost sunat de către avocatul Florin Comşa şi ameninţat că mi se va rezilia unilateral contractul, ceea ce s-a şi întîmplat pe 4 iunie. Am primit rezilierea printr-o firmă de curierat. Mi-am depus memoriu la FRF, iar dacă voi fi nevoit, voi merge pînă la FIFA, chiar şi pînă la TAS, pentru a arăta că mi s-a reziliat contractul pe o clauză abuzivă”, spunea atunci Cristocea.

”Regele” s-a speriat de depunctare, lui Cristocea îi convine de minune!

În cele din urmă, Viitorul a lăsat-o mai moale, pentru că risca depunctarea, Cristocea a semnat cu Universitatea Cluj, dar… Hagi îi plăteşte 3.000 de euro pe lună, suma negociată în 2010, la semnătură. Cum contractul reziliat unilateral expira abia în vara lui 2015, fostul mare internaţional al ”Generaţiei de Aur” va continua să bage, lunar, mîna la buzunar!

ADVERTISEMENT

5 ani este durata contractului pe care Cristocea l-a semnat cu Viitorul, în 2010