Fotbal intern

Ianis Hagi, la naţională !? Atac FURIBUND la selecţioner!

Gică Hagi a reacţionat dur la o televiziune de sport cu privire la echipa naţională şi l-a cerut pe Ianis sub tricolor, la U21, după ce acesta nu a fost convocat de aelecşionerul Cristi Dulca...
06.09.2015 | 00:01
Ianis Hagi la nationala  Atac FURIBUND la selectioner
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a reacţionat dur la o televiziune de sport cu privire la echipa naţională şi l-a cerut pe Ianis sub tricolor, la U21, după ce acesta nu a fost convocat de aelecşionerul Cristi Dulca pentru partida pierdută de U21 cu Bulgaria, sîmbătă!

“Am văzut o echipă a României care a jucat la rezultat şi o echipă a Ungariei, care s-a bucurat pentru că a făcut 0-0 acasă. De aici putem spune multe, se pot trage concluzie. Eu cred că nouă ne-a convenit egalul pentru că am fost condiţionaţi de acest lucru. De acasă s-a vorbit să venim cu un rezultat bun acasă. Dar, cred că puteam fi mai inspiraţi acolo, da, pentru că Ungaria a arătat jalnic. Este o echipă care nu a avut nici măcar ideea de a cîştiga. Ori noi am fost prea buni, ori ei au fost foarte slabi”

ADVERTISEMENT

Un fotbalist imens atrage atenţia: „Mi-e teamă de meciurile în care eşti favorit”

“Aseară am trăit un moment neplăcut, am văzut că număr 10 a intrat Maxim! Un minut! De ce poartă numărul 10, numărul 10 nu poate să-l poarte un jucător care intră un minut, numărul 10 conduce jocul, e liderul echipei, dă pasa de gol, nu poate intra un minut, cine îşi ia răspunderea pentru greşeala asta?”

„Generalul” atacat! „Marica trebuia să fie pe teren! Şi Budescu mai devreme. Keşeru nu e atacant pentru deplasare”

“A fost o greşeală, eu joc cu trei decari în echipă, vreau fantezie, creaţie, dribling. România avea Rădicioiu, Hagi, Ilie Dumitrescu susţinuţi de alţii. Nu ne trebuie jucători care aleargă, şi calul aleargă, fotbalistul cînd are mingea trebuie să aibă cinci soluţii ăn cap, trebuie să gîndească înainte să joace. Fotbalul este egal selecţie plus promovare. Selecţie cu competenţă şi apoi promovare cu curaj”

ADVERTISEMENT

INCREDIBIL! Hamilton va pleca din pole position la Monza! Al 11-lea din 12 curse!

“Nu contează vîrsta, contează calităţile. Orice jucător are calităţi mentale şi calităţi fizice, cînd se găsesc astea două, cu ăla cîştigi. Trebuie personalitate care să îşi asume răspunderea. Şansa mea a fost Lucescu, care m-a promovat la 17 ani de la juniori direct la echipa mare. Acum nu mai are nimeni ochiul lui, intuiţia lui, curajul lui. Uite la copii ăştia de 21 ani. Nu zic eu de Ianis, dar de ce nu a fost selecţionat? Cristi Dulca a spus să joace mai întîi la grupa lui de vîrstă. Nu vreau eu să intru în nici o polemică, dar cum să dai un răspuns aşa sec? Contează vîrsta din buletin sau ce joacă pe teren?”

Interviu EVENIMENT cu BIG Ghiţă: „Nu înălţimea m-a făcut MARE!”

“Dacă eu dădeam de Cristi Dulca, jucam la juniori, dar am avut şansa Lucescu, asta înseamnă să ştii să promovezi. Dulca, nu te uiţi la meciuri? Să vezi de ce joacă Ianis Hagi la 17 ani în Liga 1, că nu joacă degeaba acolo… Dacă jucam cu tine, Cristi, jucam şi acum la juniori, nu poţi da un răspuns aşa sec <Să joace întîi la grupa lui de vîrstă>, nu-i normal să judeci aşa! Uită-te la ce joacă fiecare. Cu tot respectul, nu-i normal! Cine ne-a bătut ieri? Cine e Bulgaria?”

ADVERTISEMENT

“Keşeru a al doilea vîrf, nu e nouar pur sînge, dar finalizează bine, îi place şutul, îi place golul, e de acolo. Trebuie să aibă încredere, e genul care îşi asumă responsabilitatea, nu i-a ieşit acum, dar asta trebuie, personalitate. A lipsit un Marica. Sănmărtean a jucat prea jos, trebuia să joace mai sus, a coborît prea mult să-şi ia mingii, asta era rolul mijlocaşilor la închidere, Prepeliţă şi Hoban, dar şi ceilalţi, să-i aducă mingii, să fie mai proaspăt în faţă. Să aibă pe cineva în spatele lui să îndeplinească acelaşi rol şi el să fie mai proaspăt. Să stea mai sus. Asta poate să facă Budescu. Budescu trebuia să fie pe teren mai repede”