Carousel hot news

“Generaţia de Aur” iese la atac: “Avea dreptate Hagi cînd a spus că trebuia să ni se facă statuie”

Dorinel Munteanu crede că ne va fi greu cu Grecia luni seară (21:45, Arena Naţională, LIVETEXT pe FANATIK.RO), mai ales după partida modestă de la Budapesta....
Autor: Daniel Vlad | 05.09.2015 | 22:03

Dorinel Munteanu crede că ne va fi greu cu Grecia luni seară (21:45, Arena Naţională, LIVETEXT pe FANATIK.RO), mai ales după partida modestă de la Budapesta.

“La Budapesta jucătorii noştri au făcut prea puţin. A fost o partidă modestă. România s-a mulţumit, odată cu trecerea timpului, cu un egal. Chiar dacă eu zic că Ungaria era o echipă de bătut, au fost tare slabi. O să vedeţi ce greu ne va fi cu Grecia”

Ultima oră: Ianis Hagi, la naţională !? Atac FURIBUND la selecţioner!

“Eu sper că elenii nu se vor trezi cu noi. Nu înţeleg cum am ajuns pe locul şapte în clasamentul FIFA şi e păcat să ne îmbătăm cu apă rece. Generaţia mea se gîndea la începrerea unei campanii de calificare doar la primul loc, iar acum actuala naţională este mereu în reconstrucţie. A avut dreptate Hagi cînd a spus că trebuia să ni se facă statuie”

Ultimatum: „Dacă vrem să cîştigăm cu Grecia trebuie folosit Budescu din primul minut!”

“Dacă ne calificăm la EURO 2016, poate că selecţia va fi una mai bună. Să nu fie schimbaţi la fiecare meci cîte trei, patru jucători. Eu aş fi început cu Budescu, care e într-o formă foarte bună”

EXCLUSIV. Surpriza lui Iordănescu pentru greci. Intră „ACCIDENTAT”!

“Eu sper că suporterii de pe Arena Naţională vor fi realişti şi vor susţine echipa naţională pe toata durata meciului cu Grecia. Sper să nu înceapă să înjure sau să protesteze dacă noi nu marcăm repede. Nici nu-şi închipuie ce presiune poate pune tribuna pe jucători”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!