Prietenul lui Gică Hagi poate ajunge la PUŞCĂRIE! Mandat de arestare pe numele lui

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
12/08/2016, 12:51
Prietenul lui Gică Hagi poate ajunge la PUŞCĂRIE! Mandat de arestare pe numele lui

Lovitură pentru fostul mare internaţional turc, Hakan Suhur! Guvernul a emis un mandat de arestare pe numele lui, în legătură cu tentativa de lovitură de stat din luna iulie. Fostul fotbalist este acuzat că ar fi membru al unui grup terorist înarmat, potrivit agenţiei Anadolu.

Acuzaţia face referire la organizaţia clericului Fethullah Gulen, stabilit în Statele Unite, despre care Ankara susţine că s-ar fi aflat în spatele loviturii de stat eşuate.

Poliţia a efectuat raiduri la locuinţa din Istanbul a fostului fotbalist, care acum se află în Statele Unite, potrivit unor informaţii.

Şi tatăl fotbalistului care a fost coleg cu Gică Hagi la Galatasaray ar avea un mandat de arestare pe numele său.

Hakan Sukur s-a apucat de politică după ce s-a lăsat de fotbal, iar în 2011 a fost ales în Parlamentul turc, în calitate de deputat al partidului AKP.

Doi ani mai tîrziu, Sukur a demisionat şi s-a alăturat lui Gulen, cel acuzat acum că ar fi în spatele loviturii de stat.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×