EXCLUSIV / După Tănase, Hagi mai dă UN TUN. Cluburile s-au înţeles. ”Pleacă ACUM!”

UPDATE 19.08. 14:17 / Conform surselor FANATIK.RO, Viitorul şi Lech Poznan au căzut la un numitor comun pentru transferul lui Cristian Ganea. Cele două cluburi au bătut palma pentru ca jucătorul să ajungă în Polonia în schimbul sumei de 500.000 euro!

Cu toate acestea, oficializarea mutării aşteaptă şi acordul jucătorului, care doreşte un salariu mult mai mare decît cel oferit, în momentul de faţă, de oficialii lui Lech Poznan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Florin Tănase a luat, în cele din urmă, drumul Stelei, Gică Hagi vînzîndu-l cu 1,5 milioane de euro. Răzvan Marin este un alt fotbalist pe care Reghe îl vrea, dar Regele anunţă transferul lui Ganea.

Cristian Ganea, fundaşul stînga de 24 de ani, are o ofertă de la un club din străinătate şi ar putea părăsi imediat actuala echipă, Viitorul. Hagi a dezvăluit că se află la negocieri cu echipa care îl doreşte pe jucător.

"Rolul nostru este să producem jucători. Mai avem 30-40 de jucători în Academia Hagi. Unii au debutat şi au marcat. Sperăm să fie 4-5 cluburi din Romania care să investească şi să cumpere. Noi îi dăm.

Ganea nu a jucat pentru că are şi el ofertă. Ganea ne lasă un gol mare, dar e căutat. Încercăm să găsim soluţii. Nu ne convine, dar cîntărim bine. Nu ştim ce va fi. El pleacă acum, Răzvan Marin poate pleacă mîine. Sîntem deschişi. În cazul lui Ganea, oferta e de la un club de afară", a spus Hagi.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Ganea, potrivit transfermarkt.de