"Regele" şi-a ales succesorul! Antrenor din Olanda pentru Viitorul

Gheorghe Hagi, FC Viitorul Constanta, George Ogararu, Olanda

Gică Hagi ştie care este antrenorul perfect pentru a pregăti FC Viitorul Constanţa.

După remiza dintre FC Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano, Gheorghe Hagi a anunţat că va pleca din Liga 1 Betano şi este posibil ca destinaţia "Regelui" să fie Galatasaray, acolo unde va face echipă cu Fatih Terim - vezi detalii.

Hagi pare hotărât să plece de la FC Viitorul Constanţa cât mai repede, iar "Regele" doreşte să lase totul pregătit pentru momentul când va face pasul către o altă echipă. Astfel, primul nume la care Gheorghe Hagi s-a gândit pentru a-i lua locul e George Ogăraru, cel care a fost secund la echipa a doua a celor de la Ajax, anunţă sport.ro.

Hagi s-a consultat cu Ogăraru când a făcut transferuri din Olanda

George Ogăraru este liber după despărţirea de echipa a doua a celor de la Ajax Amsterdam, iar Gheorghe Hagi crede  că fostul internaţional român ar face faţă pe banca lui FC Viitorul Constanţa. Mai mult, "Regele" este încântat de fotbalul olandez şi de filosofia echipei din Amsterdam.

Conform sursei citate, Gheorghe Hagi i-ar fi cerut părerea lui George Ogăraru atunci când a decis să-i aducă la FC Viitorul Constanţa pe cei doi olandezi de la Dordrecht, Bradley de Noojer şi Mailson Lima. 

George Ogăraru a pregătit-o pe Universitatea Cluj în sezonul 2014-2015, iar în toamă a fost la un pas să o preia pe Juventus Bucureşti, dar totul a picat după ce Mirel Rădoi nu a ajuns la un acord pentru a prelua clubul din Liga 1 Betano.