Carousel hot news

“Regele” Hagi A ALES! “El poate fi noul selecţioner!”

Prestaţiile lui Sănmărtean din partidele cu Ungaria şi Finlanda au încîntat fotbalul românesc, Hagi fiind unul dintre susţinătorii mijlocaşului stelist.  Fostul selecţioner al României...
Autor: Adrian Dumitru | 16.10.2014 | 13:33

Prestaţiile lui Sănmărtean din partidele cu Ungaria şi Finlanda au încîntat fotbalul românesc, Hagi fiind unul dintre susţinătorii mijlocaşului stelist.  Fostul selecţioner al României şi actualul finanţator al Viitorului Constanţa l-a sfătuit pe Lucian Sănmărtean să îşi păstreze motivaţia pentru a realiza un turneu final excelent în 2016, în Franţa.

Hagi a discutat şi despre variantele vehiculate de antrenori care pot să îl înlocuiască pe Victor Piţurcă. “Regele” crede că varianta agreată ar fi un tehnician cu personalitate, cum este Dan Petrescu. “Sănmărtean a fost decisiv, a adus prospeţime pe teren, a adus ce trebuia. Strategia lui Piţurcă a fost perfectă, i-a ieşit. Mai are doi ani de carieră, depinde doar de Sănmărtean cum se va menţine în aceşti ani. Trebuie să aibă motivaţie în continuare, fotbalul trebuie să fie o plăcere pentru Sănmărtean la cît talent are. Să vină Dan Petrescu, e binevenit orice antrenor care e competitiv şi poate să îşi asume responsabilitatea. La naţională trebuie să vină un antrenor cu personalitate. Gică Popescu nu merită ceea ce i se întîmplă, eu am ieşit la suprafaţă pentru a fi alături de el. Eu am spus că nu pot să vin la meciurile naţionalei cît timp cel de care alături am realizat performanţele este unde este. Atît. Relaţia dintre mine şi Anghel Iordănescu este bună, am vorbit cu el. Excludeţi orice divergenţă între mine şi , a declarat Hagi la Dolcesport.

pettrescu

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!