Fotbal intern

Hagi a dezvăluit ce strategie va avea la meciul CFR-Viitorul. Patru jucători, out

18.05.2018 | 17:25
Hagi a dezvaluit ce strategie va avea la meciul CFRViitorul Patru jucatori out
ADVERTISEMENT

Hagi a dezvăluit ce strategie va avea la meciul CFR – Viitorul. Patronul şi antrenorul echipei din Ovidiu se aşteaptă ca la partida din Gruia să se simtă o presiune mare, dar dă asigurări că jucătorii săi vor da totul pe teren pentru a obţine cele trei puncte puse în joc duminică, de la ora 20.45, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano.

“Va fi un meci frumos, european, va fi presiune, iar noi nu avem altă alternativă decât să luăm cele 3 puncte care ne asigură obiectivul nostru, locul 3. Depindem doar de noi. Publicul va vedea cu siguranță un meci deschis. Dan Petrescu e un antrenor cu mare experiență, am și eu experiența mea pe la copii și juniori. Unul dintre noi va fi supărat la sfârșit, dar așa e în sport. Este o întrecere, iar noi, cei care am jucat fotbal, înțelegem mai bine acest lucru. Sper ca la final noi să fim cei fericiți. Este un moment decisiv și pentru noi, și pentru CFR”, a punctat Hagi, la conferința de presă de azi.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi ştie ce strategie va avea la meciul CFR – Viitorul. Nu se poate baza pe 4 jucători

La meciul CFR Cluj – Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi nu se va putea baza pe Bogdan Ţîru, nerefăcut după o accidentare suferit în meciurile trecute, dar nici pe Carlo Casap, care are contractură musculară. De partea cealaltă, Denis Drăguş a fost trimis pentru partida retur cu CFR Cluj din semifinala Ligii Elitelor U19, iar o decizie în ceea ce îl priveşte pe Tudor Băluţă o să fie luată sâmbătă.